Quantcast
Till salu inom: ”

blocket klaffbord säljes

Klaffbord

Luleå
Klaffbord

Mariestad

Tidigare annonser till salu

Bordet är i bruksskick. Mått. h72cm d100cm b56-78-100cm 340kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Vackert stadigt och fint bord med låda på varje gavel och svarade bed. Under delen målad svart med nötning. Uppfällt 107 x 114 cm varje klaff 29 cm. Höjd 77 cm. OBS! OBS! RING FÖR ÖPPETTIDER! Fler foton och ideer titta in på allmogeboden.se Vi ordnar med frakt inom hela Europa. Maila eller ring gärna med frågor! Birgitta
1r o k, varmhyra, första våning. Hela lägenheten är mycket fräch och är sypermysig! förråd och tvättstuga i källaren. Inflyttning kan ske omgående! för visning, kontakta mig, Anna Nyman. Det är jag som bor där nu men annars är det Bovista fastigheter som är hyresförvaltarna. ((Soffan och köksbordet i lägenheten är även till salu. soffan som är beige, är från Mio-500kr. Köksbordet är ett klaffbord i furu-200kr)) Ni kontaktar mig bäst genom mobilen.
Jag ska flytta till Falun för arbete i slutet på januari och söker boende där. Jag önskar byta min charmiga etta i centrala Malmö mot en tvåa centralt i Falun. Min lägenhet är mycket fin med högt i tak och fönster mot innergården. Det finns gott om förvaringsutrymmen och ett stort förråd i källaren. Delad tvättstuga med gott om tider. Köket är relativt stort och vill man kan man ha ett barbord/klaffbord där. Jag är endast intresserad av byten, så varmt välkommen att höra av Dig om Du har en lägenhet i Falun att byta mot min.