Quantcast
Till salu inom: ”

blocket löshår säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

håret är i syntet men känns som äkta. håret är 60 cm långt och form är pony. håret sitter i ett hårnät som är 25cm långt på bräden och det är 8 rader. det sitter 4 clips-on på så det är färdigt att använda. Pris: 500 kr håret är i syntet men känns som äkta. håret är 60 cm långt och form är pony. håret sitter i ett hårnät hårnät är 15 cm långt på bräden och det är 7 rader. det sitter 3 clips-on på så det är färdigt att använda. Pris: 300 kr
Säljer mitt äkta löshår som jag köpte från Taj Mahal för ca 1 vecka sedan. Har öppnat förpackningen för att titta på håret om det stämde överens med mitt egna. Annars är håret helt oanvänt och ligger i sin förpackning, kvaliten är jättefin och det går att platta, färga, föna, styla alltså allt som du gör med ditt egna hår! Håret är äkta original hår. Länk nedan på håret. http://www.tajmahal.se/rakt-akta-22-p-34-c-130.aspx
Helt ny och oanvänd hårplattång. Ga.Ma cp1 electronic ceramic-ion är lika som den vanliga Ga.Ma cp1, men har dessutom möjlighet att ställa temperaturen på olika grader. Denna finess har du användning av om du har löshår av syntet som med en vanlig het plattång skulle smälta håret. Till vanligt hår är det alltid bättre med hög värme då du får effekt av plattången snabbt och inte behöver utsätta håret för värme under lång tid vilket du får göra med plattänger av andra märken med låg högsta temperatur. Även denna plattång blir varm på 2 sek. Inställningsbar mellan 160°c - 220°c.
Färdigsytt clip-on set äkta löshår köpt från Rapunzel. Använt en gång och säljer det nu pga att jag har färgat mitt egna hår mörkare. Håret är 41 cm långt och är uppdelat i 3 remsor. 1 remsa: 24 cm bred 2 remsor: 20 cm bred Håret är slingat och färgbenämningen är: P8/24 Nypris: 889 kr (inkl. clipsen) Mitt pris: 450 kr Är du intresserad? Maila mig!
Hej! Jag säljer ett packet äkta och fint hår som är i väldigt fint kvalité. Du kan färga, slinga det även locka och platta det. Använt endast en gång. Jag säljer det nu på grund av att jag har ett likadant packet hemma. Du får även 21 klämmor på köpet! Ordinarie pris: 1200:- Jag säljer för ett super billigt pris! Frakten ingår ej!