Quantcast
Till salu inom: ”

blocket ludvika möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två sängbord från NK 1951 Märkt med lilla plåtbrickan. Använda sedan dess. Skadad faner på bordsytan. (värst på den ena) Annars i bra skick. 4 st sänggavlar 90 cm breda som hör till. (Bara två på bilden) Observera att det bara är gavlar och ingen ram för madrass. De fästes från början på en madrass med träram. Den är för länge sedan utsliten. Hämtas
Säljer min härliga svarta skinnsoffa, en 3sits och en 2 sits soffa. Har inte plats för dem mer och då känner jag att de får bo hos någon annan! De är otroligt sköna att sitta i, som att sitta på moln, och det har hänt att man somnat i dem pga det. sofforna står nu på ett lager i Smedjebacken. Säljes tillsammans Går att nå mig på både telefon och mail.
Nu är vi trötta på skinnsoffa och vill byta till något annat. Vi säljer därför våran soffa med två tillhörande fåtöljer. Den är i mjukt skinn och väldigt skön att sitta i. Vi vill ha 5000 för soffgruppen men kan gå ner något i pris vid snabb affär. Vi har hund. Hon har aldrig legat i möblerna men det kan förekomma hundhår. Är det något du undrar över så är det bara att höra av sig.
Våra barnbarn har "vuxit ur" sina babysängar hos oss, så därför säljer vi nu madrass, täcke, kudde, påslakan mm (men sängen har tyvärr gått sönder...) Sängkläderna är använda bara ett fåtal gånger. De är tvättbara i 95 grader och giftfria. Nypriset är ca 1175 kr. Mått: Skumgummimadrass 120x60 Täcke 130x115 Kudde 40x45 Påslakan och örngott i cremefärgat bomull samt underlakan ingår.
I has been living in sweden for 1 year and I am gonna left soon, then I need to sell all my furnitures. 1 Table with 4 chairs - 300kr 1 Sofa bed - 800kr 1 Double Bed with top matress 1,6x2,0m B20 - 1200kr 1 Rack to TV and sound -120kr Total price separatelly - 2420kr Total price all goods together- 2000kr Total price I have bought 1 year ago - 6000kr Everything is conserved. Thanks.