Quantcast
Till salu inom: ”

blocket röjsåg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi utför fackmässiga tjänster utav skogs och grönytevård som: Röjning i första gallringar/ungskog med röjsåg och motorsåg. Röjning utav sly och busk i grönområden. Trädfällning på tomter, manuella averkningar. Bortforsling/skottning utav skog/virke och ris. Även klippning utav vägkanter/diken och ängsmark med slagröjare på traktor och betesputs på traktor. Klippning/frisering utav grästmatter/grönyter/träd/häckar m.m... Anlägger/iordningställer även gräsmatter, häckar, trädgårdsland, staket, grusgångar m.m... efter kundes önskemål. Vi har F-skattsedel och försäkringar Vi fixar allt överallt:)
Öberg entreprenad är ett företag som jobba för kundens bästa! Jag jobbar med skog trägård Skog: röjning,gallring,averknig,stormfällda träd, ved/klyvnig,m.m med motorsåg & röjsåg. Trägård: gräsklippning,trimmer,plantering,plattsättning,busk/träd beskärning, m.m Även skottning på vintern av fatigheter och tak. jobbar i hela västernorrand (Skog,Trägård, skottning.)Joakim Öberg 073-8168930 (Skog, Skottning) Daniel Widmark 070-3654692 NI är välkommna med era frågor & funderingar. F-skatt
TomTom GPS Go 930 Traffic Säljs med all tillbehör i originalförpackning! Billaddare Suggpropps fäste för gpsen Hemmaladdare Fjärrkontroll Cd skiva Bruksanvisning En ny Fin väska till GPS föler med Kanon bra GPS som kostat ca 4000:- Nu 1600:- Kan tänka mig byte, stationär dator tex, motorsåg eller röjsåg eller annat som jag kan ha nytta av, då jag inte längre behöver GPS-n. Finns i Vänersborg OBS! Skickas Ej!
Hej har då en husqvarna Röjsåg i bra skick som jag inte behöver längre . Det är tråd på den nu köpt för en månad sen och är använd en gång den kostade 500 kr. Bra klinga . Har även sele till den . Kan skicka med tråden om det blir en smidig och snabb affär . Ring eller smsa . Kollar aldrig mailen . Billigare vid snabb affär ! Ring på nr .0732309900 eller 0455-55755
Husqvarna 345FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Denna flexibilitet gör den till en idealisk lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett kraftfullt paket. X-Torq-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. LowVib avvibreringssystem ger användaren maximal komfort och kontroll. Cylindervolym: 45,7 cm³ Effekt: 2,1 kW Vikt (utan skärutrustning): 8,5 kg Finns hemma för omg. leverans! Ring eller maila för mer info.