Quantcast
Till salu inom: ”

mustang mamba säljes

Kåserier
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska nu sälja min Mamba pga andra projekt. Mopeden är i mycket bra bruksskick och startar alltid på första kicken. Motorn är nyrenoverad i vintras med: ny vevaxel, nya lager, packboxar, och packningar. Sitter en 50cc trimcylinder på den och har satt i en ny kolv som precis är inkörd. Nya fälgbanor och ekrar för ca 2 år sedan. Som sagt är mycket nytt och bytt på mopeden. Ring eller maila för mer info.
Mustang mamba säljes. 3 växlad fot Finns lite små fix Baklyse saknas Handdroms bygel saknas (wire oxå) Dödaren fungerar men trasigt skal Filtret till förgasaren saknas Fungerade bra tidigare. Har dock ej körts på x antal år och vill inte starta nu. Säljes därför till någon som har tid och kunskap att fixa dessa saker. Ingen ny moped så i använd kondition. pris 3600kr med dessa fel. INGET MÅSTE ATT SÄLJA. Så inga skambud, då får den stå där den står.
Har ett block (b23e), bör byta kolv ringar (annars är den påkostad runt 9000kr. Toppen är i bra skick med vx3 kam. Tanken var att jag skulle bygga en weber maskin, men tappat intresset. Bytes gärna mot en Mustang mamba, eller en mamba i delar som är komplett. Eller kom med förslag vad ni har eller bud?? Maila ring INTE!!! Svarar inte på grund av mina jobb tider...