Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se veteranmopeder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt Tgab-släp 2003. Släpet är i fint skick och med avtagbar kåpa. Det har fått nya bromsbackar och bromsvires. Dämparen till påskjutsbromsen är bytt. Däcken är fina sommar-C-däck på aluminiumfälgar. Dessutom finns det även ett reservhjul monterat på släpet. Jag kan även vara intresserad av veteranbil eller veteranmoped som delbetalning, eller lägga till pengar om jag blir intresserad av det du har. Ring gärna dag eller kväll men ej efter 22.00. Mvh. Ulf. Priset är inklusive avlyftbar moms.
Har en Huskvarna Novelett,års,modell 1955,påstås att den bara gått drygt 400 mil och det kan faktiskt vara möjligt eftersom t,o,m orginaldäcken fortfarande sitter på och ej ens utslitna.Den jag köpte den av hade enligt egen uppgift renoverat motorn med några lager,men jag kan inget om motorer så jag vet inte,men han verkade mycket seriös och höll på med gamla mopeder. Den är Röd o vit,men på bilden saknas verktygslåda,pump och packväska,samt en list,detta finnes nu monterat,så den är komplett. Startar och går fint,rolig att både äga och att köra,eller som förra ägaren skrev : Ställ den i ditt vardagsrum och bara njut. Lägg ett bra bud på denna nostalgiker dock ej några skambud och ej under fem tusen kronor.
Mätarställning: 23700 Kaross: Sedan Växellåda: Manuell Färg: Macaoblå metallic Inredning: Grå Halvskinn Bes och skatt till 2013-01 Utrustning: ¤Carguard 950s larm och immobilizer ¤Bilstein dämpare och sänknings fjädrar ¤19" hjul, 9,5" bak och 8,5" fram ¤Pioneer CD-Stereo ¤Sportchassie ¤Vassare kammar och portad topp. ¤Ny värre koppling Finns lite fix för att få den 100% fin, t.ex ny ruta och ett par leder i framvagn. Ev. byte billigare bil eller fin veteranmoped. 47000:- BVSA
VW Lupo 1,4 Svensksåld i bra skick! OBS! Säljes utan motor och låda! I övrigt komplett och orörd. Mätarställning ca 16 500 mil Tanken var att bygga en "busbil" med turbomotor, men inser att jag inte får tiden att räcka till. Pris: 4200:- eller bud Även byten är intressant! Veteranmoped, eller kom med förslag! RING om du är intresserad!
Mycket trevlig Porsche i orginalskick! Inga hål i dörrar eller instrumentpanel efter högtalare och jättestereo, perfekt klädsel, tyvärr spricka på instrumentpanelen som på alla 944! Alla remmar bytta + vattenpump! Full dokumentation! Targalucka, mkt bra däck, bes o skattad, bara att köra och njuta! Tyvärr finns stenskott i lacken och några pyttesmå fläckar där klarlacken släppt på huven, annars är detta en mycket välhållen bil som ser ut att ha gått högst 10000 mil! Jag kan tänka mig byte med veteranbil eller veteranmoped och pengar imellan! Maila gärna för mer info!