Quantcast
Till salu inom: ”

blocket stressless säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi får inte längre plats med vår fantastiskt sköna fåtölj och vill därför sälja den. Det är märket Stressless och köptes på Nilssons i Lammhult för ett antal år sedan. Nypris är 9990 kr. Den är grön i färgen även om bilden är lite suddig. Det finns fler bilder på begäran. Hög 1,05 Sätesdjup 47 cm Bredd 77 cm Den går att justera genom att fällas fram och tillbaka, på bilden är den nerfälld. Mycket fint skick.
Säljer fyra stycken original Ekornes Stressless fåtöljer. De är nätta, bekväma och jättesköna. Lädret har en varm grå ton och underredet är mellangrått. De två fåtöljerna till höger på bilden är nog de som färgmässigt mest liknar hur de ser ut i verkligheten. Fåtöljerna har glidfunktion och är ställbara samt vridbara. Nackstöden går att reglera i höjdled Allt läder är helt, repfritt, rökfritt och utan fettfläckar. De är fina men inte i nyskick. Priset gäller alla fyra tillsammans.
Stor hörnfåtölj från Ekornes Stressless säljes! Bredd 140 cm Djup 140 cm Höjd ca 85 cm (som mest) Gott skick Fåtöljen är klädd i äkta läder. 5 st kuddar med samma typ av läder ingår. Benen är i trä och går att skruva loss för transport. Den här fåtöljen är stor och rymlig, skön att koppla av i. Sittdynan är som djupast ca 110 cm. Inköpt 2006 på Stalands i Stockholm. Nypris var ca 20 000:-. Jag säljer den nu för 3 500:- pga platsbrist. Hämtas i centrala Åkersberga.
För Er som prioritera sitt komfort och att ni och gäster kan ställa in individuella lägen på rygg och dyna har vi. Både nackstöd och rygg/dyna är justerbara samma modell som Las Vegas fåtölj 1 st Fin 2 sits Stressless soffa blått läder 2000 kr 1 st 3 sits med delvis patinerat blått läder Stressless soffa 1000 kr Båda tillsammans 2500 kr (vilket är 5% av ny priset) Sofforna kan levereras inom en 10 mils radie från Lidköping för 500 kr för varje ytterligare mil 30 kr extra