Quantcast
Till salu inom: ”

blocket tomtar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En paparazzifotograf blir brutalt mördad i Stockholm. Hans lägenhet är genomsökt och dator och fotoutrustning är borta. Beck söker ett motiv. Hade fotografen tagit integritetskränkande bilder? Ville någon hämnas? Man hittar två pennor och ett tomt block som tillhörde fotografen. En av pennorna visar sig innehålla ett USB-minne fullt av foton. Beck går igenom alla bilder och försöker hitta någon ledtråd till mordet. Oberg reagerar plötsligt starkt på en speciell på en bild som hon gömmer undan utan att någon märker det. Vad är det Oberg egentligen vet om personerna på bilden? Och varför säger hon ingenting till Beck?
Nu har ni en möjlighet att köpa en tomt med mycket vackert läge havsutsikt.Den är på 15x30 m och ligger i Genipabu ca 1 mil från Natal centrum, alltså där fotbolls VM kommer att vara 2014.Genipabu har en otroligt vacker strand med lite resturanger o butiker.I Brasilien har du som utlänning full ägande rätt till 100%på det du köper.Ring eller maila för ytterligare info.Pris 160 000 Svk det tillkommer lite kostnader för diverse dokument o resa dit.Jag har alla kontakter som behövs för att allt kan ordnas smidigt i Brasilien.
Nu har du möjligheten att bygga ett Modulent eller Hjältevadshus på vår fina tomt i Mjöhult. Tomten är på 994kvm och ligger fint med lite naturmark som granne åt norr och hela din innergård åt väster med mysigt solläge på eftermiddagen och kvällen. Ett hus som du t e x kan bygga är ett 1,5 plans hus ur vår husserie White line som heter Contact 139. Huset levereras med oinredd vind Huset på bilden kan vara utrustat med tillval. Detta är bara ett exempel på vad du kan bygga. Priset är nyckelfärdigt inklusive tomt och anslutningsavgifter osv.
Du lägger ett kuvert på bordet. Åskådaren får tänka på en svit, t ex hjärter. Du tar då upp fyra kort ur kuvertet (det är i övrigt tomt) och visar att just hjärter dam ligger med bildsidan uppåt, alla de övriga ligger med baksidan uppåt. När du vänder på hjärterdamen så har den dessutom en annan färg på baksidan än de andra! Endast fyra kort används. Olika resultat är möjliga. Bicyclekort. Svensk instruktion.
Ett insug från en 2,9 l vr6 i bra skick komplett med gasspjäll Pris: 1200kr eller bud Topp till en b230 ET, 531 topp med A kam. Bruksskick Pris: 1400kr eller bud! Ett tomt volvo b230 ET block .Gått 19000 mil när den plockades ur bilen. Pris: 300 kr 2st turbo aggregat till Nissan 300zx, gått ca 12500 mil, bra bruksskick. Pris: 1500kr för båda eller bud! Har många delar till volvo 740 turbo, 940 turbo med mera !