Quantcast
Till salu inom: ”

blomsterbutiker till salu stockholm säljes

blommor

Stockholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mycket fin och trevlig 2:a i sollentuna (edsberg) uthyres from 1:a juni. Kontrakt behövs skrivas omgående, har panik pga av avhopp i sista sekund. Lägenheten ligger på 8:e våningen har fin utsikt och sol from 13-14 fram till kvällen. Lägenheten är på 60m2, fördelade på två rum och kök. Nära till badplats, edsviken & rösjön, matbutik, gym, videobutik, blomsterbutik osv. Buss nästan precis utanför porten. Gemensam bastu, solterass på taket och tvättstuga. Lägenheten hyrs ut möblerad!
Mitt namn är Jackky och är 24 år gammal. jobba heltid som florist i en blomsterbutik på Södermalm. är glad och positiv som person. Söker boende i Stockholm område och närförorter. Gärna möblerad. Är skötsam och betala alltid hyran i tid. önskar hyra f.o.m. 1/10 och gärna längre tid. Ev. om det är en stor lägenhet har jag en kompis som kan flytta in och dela. Hör gärna av er! Jackky 0708848845
En stor fin etta på 42 kvm, högst upp på 3:e våningen. Balkong i vad jag tror är söderläge (sol hela dagen och in på kvällen). Lägenheten är renoverad nyligen med kaklat badrum och badkar, stort fint kök som man kan ha matbord i för 4-6 personer. 2 minuter till Bagarmossen centrum, mindre än 5 minuter till Nackareservatet och 10 minuter till badstrand. I närheten finns även: Bagarmossens djursjukhus, apoteket, pizzerior, sushi, thai, grill, caféer, ICA, COOP, krogar, bibliotek, blomsterbutik, kemtvätt m.m. (Ursäkta kvalitén på bilderna, mobilkameran är inte den bästa..)
Hejsan! Jag är en 21 årig glad och utåtriktad tjej som söker lägenhet (öppen för alla områden). Jag flyttade hit i augusti, från Oslo, för att börja jobba i en blomsterbutik i centrala Stockholm. Där har jag en 100% fast tjänst. Jag är ursprungligen från Karlstad men har inte bott där flera år. Jag är rökfri och har inga djur samt inga betalningsanmärkningar. Kan flytta in så fort som möjligt. Hoppas det låter intressant och att du hör av dig, VH Elin
Ett vackert beläget kontor nära vatten. Möjlighet att ha reklamskylt på fasad mot E18. OMGIVNING Fantastiska grönområden och närhet till vatten. KOMMUNIKATIONER Från T-banan är det 10 minuters promenad till fastigheten och till Mörby centrum cirka 20 minuter. In till Stockholm City tar det cirka 15 minuter med T-banan. SERVICE Utmärkt restaurang, unik blomsterbutik och en närbutik finns i fastigheten mitt emot.