Quantcast
Till salu inom: ”

bmx extreme säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

BMX Extreme

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Eastern bmx säljes pga brist på tid. Grym cykel nu när sommaren kommer, Funkar riktigt bra och drar blickar till sig, extremt lätt är den också. Nya orangea ns trampor sitter på, (kostade 450) Jag har cyklat med den max 10 timmar. Bakbroms är monterad, frambroms m.m finns med i en kasse med extra delar som följer med. Ring efter kl 17.00 Sms när som helst Mejl när som helst Obs min på bild! Mvh Johan
Tjenare, ska nu sälja min bmx pga tappat intresse. Kedjan är bytad för någon månad sen, har satt på helt nya handtag, axlarna som går igenom naven är extra grova för att det ska hålla ordentligt. En och annan repa är där men det har ju alla bmx:er men är i bra skick ändå eftersom allting fungerar, pegs medföljer. Nypris är 4000 kr och jag vill ha 2000 pratat och klart. Ring gärna vid intresse då jag inte kollar min mejl speciellt ofta. Mvh hampus.
Säljer min bmx nu efter att ha ägt den i något år, den är i helt okej skick dem enda sakerna att påpeka är väl att den inte har någon frambroms påskruvad men jag har kvar allt utom bromsvajern. Har inget stöd och behöver en ny sadel annars är den i bra skick. Kostade ändå ca 1500kr ny så hade tänkt mig 500 men kan släppa den billigare vid en snabb och smidig affär!
Dags att sälja vidare min kära bmx då jag tagit bilkörkort. Den är i mycket fint skick. Har endast haft mig som ägare. Då den varit i källaren över vinter har eventuell luft gått ur hjulen. En reparation eller ett par nya slangar kan behövas, kostar inte mer än någon hundring. Vid snabb affär kan priset diskuteras. Mvh Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
BMX: Nu säljer jag min BMX vid märket Extreme, perfekt cykel och har funkat bra i min ägo. Det som medföljer är en ny bromswire. 4 pegs om så behövs. 1000:- (BVSA) Trehjuling: Säljer även min lilla systers trehjuling då hon har vuxit i från den. perfekt som första cykel! 200:- Det har inte varit några problem med cyklarna. Det enda som är på BMX:en är att pumpa däcken. BMX: 1000:- (BVSA) Trehjuling 200:-