Quantcast
Till salu inom: ”

peak bmx cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Kungs cykel

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min BMX för har tröttnat på den. Den är väldigt fin och har fräsch lack, bromsarna tar också otroligt bra. Det är en alu ram och förstärkta fälgar, nytt bak däck och fräscht fram däck. BMX är utav märket peak och är både till för barn och vuxna. den har alltid stått inne och tvättats ofta. Den är verkligen otroligt fräsch så om du vill ha en fin BMX så är det bara att ringa.
Montainbike. Märke crescent Riktigt fin 24 växlars cykel. Är lite sliten i utseendet men funkar riktigt bra. Pris 1600 kr. Ny pris 2500 kr. bmx. märke dirty buster Är riktigt fin. Utan växlar och det är bakåt broms. Passar till alla åldrar. Pris 900 kr. Ny pris 2000 kr Barncykel. Märke peak. Har en liten defekt på sadeln men annars som ny. Pris 530 kr ny pris 1799kr
PEAK CYCLE DREW 16", med rotor för att kunna snurra på styret 360°. V-broms fram o bak. Liten BMX för den som vill komma åt smidigheten av den lilla cykeln eller för de mindre cyklisterna. 4 pegs i stål ingår. Prisvärd cool svart BMX som rullat sparsamt i två säsonger . Team Sportia säljer modellen på REA för 2499:- Ord. pris 3299:- Mitt pris för avhämtning på Ekhagen, Jkpg 1200:-
Jag har en orange bmx som är 1 år gammalt. Det är en race/Street bmx. Det finns två bromsar fram och bak, fram bromsen behöver bara en mutter så funkar den. Märket på den är Haro. Pris 2000kr. Kan diskuteras om priset. En blå barncykel. Märke är peak. Den passar barn från 9-12 år. Den har både fram och bak broms. Den har 1-7 växlar. Man får med en korg vi köpt till den. Pris 1000kr. pris kan diskuteras.
Hej Jag har tre barn cyklar till salu alla är full fungerad. den första är en röd peak cykel som är 20 tum och har tre växlar och den är fotbroms och handbroms den är helt ny pris för den 700 kr. den andra cykel är ljus lila den är 16 tum och är fotbroms och handbroms och den är oanvänd och kostar 600 kr. tredje cykeln är röd BMX och den är fotbroms och är i bra skick den kostar 400 kr.