Quantcast
Till salu inom: ”

extreme bmx cyklar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, jag har en bmx extreme cykel till salu för 900 kronor. Det jag har gjort på cykeln är att jag har bytat fram och bakdäck.Jag har även lackerat om fälgarna och ekrarna till svarta.Det medföljer två stycken däck, slangar och en fälg.Jag har plockat av bromsarna för att jag har använt den som en cykel att trixa med.Fram och bakbroms medföljer, vet om bromsarna är kompletta men de var det när jag tog av dem i alla fall.Bromsarna är ej påsatta på cykeln.Om annonsen är kvar så är cykeln kvar. Kan gå ner några hundralappar vid snabb affär.
Riktigt fin dirt och street hoj med i princip allt nytt så som hydraulisk frambroms med skiva. Ny styrstam, sadelstolpe, drev, kedja vevlager, bmx vevar och plasttrampor, fälgar nav o däck. Extremt lätt! Byggd på en Octane one ram, framgaffel med 150 mm slaglängd Single speed (nya drev + kedja) Bakfälg: Combat Halo (Downhill) Framfälg: Shimano MT55 Däck: nya Schwalbe Table top Allt nytt, förutom ram, styre och framgaffel. Ring eller mejla för mer info o bilder! bvsa
Tja Ska sälja min BMX Extreme som är i mycket bra skick, är inte alls mycket använd. Cykeln är några år gammal vet ej exakt. Bakbromsen fungerar fint fyra stycken "peggs" följer med i köpet priset är 700kr, kan diskuteras vid snabb affär. Mejla eller smsa vid intresse. MVH Christoffer Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.