Quantcast
Till salu inom: ”

boende dansbandsveckan malung säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En fin etta med riktigt kök, badrum och balkong uthyres under Dansbandsveckan i Malung. Nära till Grönlandsparken (centrum) samt folkets park Orrskogen där dansbanorna är. En OK-mack finns närliggande och i samma hus som lägenheten finns en pizzeria. I lägenheten finns en 1,20-säng. Det finns dock plats och möjlighet att ställa in en extra säng. 1-3 personer 500 kr per person och natt Helst hela veckan
Efterlyser ett centralt boende hela veckan söndag till söndag för två dansanta personer. Även kortare tid kan vara av intresse (sön-lör eller mån-lör). Inga överpriser tack! Endast seriösa svar sökes. Vi är skötsamma och röker ej! (Referenser kan lämnas vid behov) Vi söker i första hand eget boende (ex lägenhet) nära dansbanorna. Eller med gångavstånd på runt 10 min. Önskar betala totalt mellan 500-1000 kr natten beroende på läge och lägenhetens/husets storlek
På väg till Malung? Vi hyr ut vår bostad till dansgäster vecka 29. Boendet är mycket centralt med nära avstånd till Grönlandsparken: 800 m Orrskogen: 250 m WC, dusch och kök delas med övriga dansgäster i huset. Tvättmaskin, grill, utemöbler mm. finnes. Djur- och rökfritt. Vi har 1 rum ledigt i huset med 2 sängplatser 400 kr pers/natt. Samt 1 rum i gäststuga med 2-3 sängplatser. 350 kr pers/natt. Uthyres endast söndag-söndag.
Ska du på dansbandsveckan i Malung och söker bra boende? Då har du möjlighet att hyra vår mysiga tvåa med kök och med härlig uteplats, ca 300 meter från Folkets Park och 10 minuters promenad ned till festligheterna i Grönlandsparken. Bättre läge är svårt att hitta. Det finns två sängplatser(dubbelsäng) och två sovplatser i soffa. Nyrenoverad dusch/toa! Vi har tänkt oss 400 kr/natt och person, men priset kan alltid diskuteras när ni bokar hela veckan! Skynda Er att höra av Er till mig för bokning!
Hyr ut boende under dansbandsveckan i Malung. Har en båt med sängplatser för två. Båten är utrustad med toalett, kylskåp och kokvrå. I fören finns två soffor med bord som enkelt bäddas ut till två bäddar. Båten ligger i vackra Västerdalsälven med gångavstånd till dusch. Avstånd till centrum 350 meter. Pris per person och natt 300 kr. Lediga platser finns från fredag 12/7 till onsdag 17/7 samt lördag 20/7 och framåt. Nås via epost eller telefon.