Quantcast
Till salu inom: ”

bokkarusell blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Volvo S60 T5 2002 Billigast på blocket! 21000mil Acc Automat Helläder, fin (Förarstolen har en söm gått upp i) Sommardäck (2 behöver bytas) Vinterdäck friktionsdäck går 1 vinter till Dragkrok Takräcke Kamremsbyte vid 16000mil Bilen går som en klocka och är mycket bränslesnål om man tänker på att den har 250Hk och är automat. Bulor finns se bilder. Fler bilder finns att se på http://s60.hyrsmart.se Skambud och sista priset kompisar undanbedes!
En helt ny original Quiksilver "Block 5 K"-jacka i gult och blått med tejpade sömmar, sleevs i ärmarna och snölås i midjan som håller snön borta även i den djupaste lössnöåknignen. Fullt med småfinesser som t.ex gogglesficka med putsduk, iPodficka med utgång för hörlurar och avtagbar huva. "Quiktech 5000"-materialet gör den kanon i alla väder. En helt ny, oanvänd, snygg, funktionell jacka fylld av finesser till ett kanonpris! Nypris 2000 kr
Snurrbokhylla (cirka 130 x 50 cm) säljes pga platsbrist. 1920-tal, tillverkadi Paris. Gott skick, ngt svagt sned pga ålder. Finns för avhämtning iLiljeholmen. Enbart e-post. Pris: 2200 kronor (prutat och klart)