Quantcast
Till salu inom: ”

köttkvarn till bosch universal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bosch GBH 24

Stockholm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bosch Universal komplett hushållsassistens säljes med alla tillbehör inkuluderade såsom instrukionsmanual, samt alla tänkbara delar. Är i nysckick och mkt fin med rostfri skål på 7liter. Innehåller även en köttkvarn. Smidig, lätt att använda och passar såväl den stora familjen som det lilla hushållet! Perfekt till både bak- och matlagning! (Säljes via Ikea-köp och sälj) Är mkt fin och i nyskcik! pris: 1000kr (ord. 4500kr) Vid frågor eller intresse är du välkommen att höra av dig! 0702- 66 86 97
Låt inte korvtillverkningen gå i stå för att du inte har rätt utrustning. Köttkvarn passande lite äldre modeller av Bosch hushållsassistent. Säljes på grund av felköp. Passar INTE assistenten som heter Universal Plus http://www.bosch-home.se/MUM6N16.html?source=search Korvhorn, passertillsats mm medföljer. se bild Sparsamt använd, dock inte av mig eftersom den inte passar min assistent. Jämför infästningen och drivningen med din assistent innan du köper. Det gjorde inte jag. Jag köpte den för 350 kr. Säljer den nu för 300 plus frakt (69 kr med Schenker)
Nordica miniQuick minihack med dubbla funktioner vändbar skiva för råkost direkt i salladskålen, minihack för nötter, persilja, lök, barnmat, pureér 150 kr Extra tillbehör till Bosch universal bak-o mat processor skivset, lock etc MUZ 6RR, MUM6 50 kr Bosch köttkvarn passar till UM3/MUM6/MUZ6 FW2 100 kr Potatisskalare passar till Bosch köksmaskiner MUM 6, UM3/1001 RS) skalar upp till 1½ kg potatis åt gången. 100 kr ordpris 500 kr Allt är nytt och oanvänt och ordpris är minst det dubbla.
Den vita köksassistenten Universal Plus har en motoreffekt på 1000 watt och kan ställas in på fyra hastigheter samt ett pulsläge. Den har en rostfri skål med lock att blanda ingredienser i, som rymmer 6,2 liter och är lagom stor för maximalt 4 kg deg (ungefär 2 kg mjöl plus övriga ingredienser). Med köksassistenten följer även dubbelvisp, köttkvarn, mixer på 1,5 liter och en praktisk degskrapa. Så nu är det enkelt att baka bullar och bröd såväl som att bereda maten. Köksassistenten kan dessutom kompletteras med en mängd praktiska tillbehör.
Nyskick, använd endast ett fåtal gånger Modell Bosch Universal MUM66 3 hastigheter + momentläge på degblandaren 600W Matberedaren monteras på höga delen av motorstativet Följande ingår: - Rostfri degskål, 7 liter - Degkrok - Stänkskydd och tätlock - Matberedare inkl. knivar och tre riv- och skärskivor - Köttkvarn - Instruktionsböcker Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.