Quantcast
Till salu inom: ”

africa twin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Honda XRV 750 Africa TWIN Mätarställning: 5600 mil Färg: Blå Karosseri: Övrigt Extrauppgifter Märke: Honda Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Xrv 750 Africa Twi Hästkrafter: 58 Hk I trafik: 1991-04-04 Motorstorlek: 742 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Blå
jag har en Honda africa twin från 1989 och det är en 650cc som är mycket ovanlig, Den har haft 3 ägare och jag kände killen som hade den innan mig. kanon första hoj och mycket lätt körd. Haft den inlämnad på en genomgång i våras och bytt olja nu innan vinterförvaringen. som sagt en trevlig maskin som aldrig strulat under min tid. nu är den inte en ny maskin så det är lite skråmer i plasten sen föra ägaren hade vält någon gång. Har även en hjälm som ska bort 500kr vill jag ha för den.
Säljes för att jag vill åka landsväg igen. Bes. 2010-10-09 utan anm. 4700 mil ungefär. Går bra och ser bra ut, har gått en del grusväg så den är ju ingen utställninghoj.. Men den är väl omhändertagen. Utrustad med: Handtagsvärme Progressiva fjädrar i gaffeln Touratech bredare fotpinnar Touratech handskydd Styrhöjare K&N filterinsats Slip on Ombestyckad Motorbågar Toppbox med plats för två hjälmar Sitter dubbade ( bil OT-dubb) crossdäck på nu, har Mitas E-09 sommardäck till. Original ljuddämpare finns. Vardagar träffas jag på tel efter 16.30.
Säljer nu min trevliga Affe. Kanonhoj, går bra och är i gott skick. 8500 mil, slip-on-system, besiktad till 31 augusti 2012, nytt drivpaket, fräsch och fin för övrigt trots sin ålder. Detta är en utmärkt cykel om du vill övningsköra och tänkt ta mc körkort och köra upp för tung mc då den uppfyller kraven för det. Som alla off-roader sitter du högt och har bra koll på läget. Ev skickar jag med en bagster som passar till denna modell. Billig försäkring, eftersom hojen räknas som veteran i år eller en vanlig off-road försäkring. Mobil 0709-18 50 60 XRV750 XTZ
En fin Fat boy som har gått 3280 mil vid dags datum. Nybesiktigad 29/6-11 utan anmärkning Service gjord 7/6-11 så det är bara att ge sig ut på vägarna. väska ifrån Skinnström medföljer. bra däck. Orginaldelar medföljer naturligtvis. Vid seriöst intresse kan fler bilder mailas. Jag är enda ägaren. även byte kan vara av intresse så som street glide, ultra glide. En africa twin kan ev tas som delbetalning. Maila/sms:a gärna då jag jobbar udda tider så återkommer jag.