Quantcast
Till salu inom: ”

äldre modeller emmaljunga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Monark 3 vxl

Landskrona
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga Crossway barnvagn (2004), svart, ngt solblekt (se bild). Föregångaren till dagens City Cross med stora lufthjul som fungerar utmärkt även på vintern. Modellen är utrustad med s.k. mjuklift vilket innebär att insatsen kan tas lyftas ur med barnet i om så behövs. När barnet blir äldre kan sittdelen vändas och barnvagnen användas som sulky. Följande extrautrustning och tillbehör ingår. - Ståbräda kopplas mot korgen under vagnen. - Myggnät - Regnskydd - Åkpåse för vinterbruk - Däckskydd för inomhusbruk (Teutonia) - Evt. bäddset m ECO Täcke
En Emmaljunga Scooter barnvagn från 2007 i den läckra turkosa färgen cobalt blue. Vagnen är i fint skick, någon fläck och skavmärken på klädseln förekommer. Men den fungerar precis som den ska och drar inte snett. Detta är den äldre tåligare modellen av Scooter som har stålfotstöd som tål att klättras på och stålvarukorg. Maxvikt i vagnen 20 kg. Sulkyn har nästan fullt liggläge, tittlucka i suffletten och ställbart handtag. Perfekt dagisvagn!
Då vi denna gång väntar tvillingar har vi ingen nytta av den sparade vagnen. Därför säljer vi nu vår Emmaljunga Nitro City med City korg. Den är från -08 och är i använt men fint skick. Liggdelen har band att bära den i, som de äldremodellerna saknar. Liggdelen är i färgen ljus beige med gröna detaljer. Sittdelen är svart med samma gröna färg i detaljerna. Myggnät finns inbyggt i suffletten på sittdelen.
Har två fina vagnar från Emmaljunga som bara står i källaren. * En av modellen Edge Duo, komplett kombivagn med både sitt- och liggdel, fotsack och åkpåse för vintern. Den behöver putsas upp då den stått i källaren ett par år, och däcken behöver pumpas. En vagn som har mycket kvar att ge! Barnet kan sitta/ligga åt båda hållen då chassit är vändbar. 600 kr. * Äldre sittvagn från Emmaljunga, i sulkymodell. Solblekt men fungerar utmärkt, kanske på dagis eller som extravagn i sommarstugan? 250 kr.