Quantcast
Till salu inom: ”

brio byrå med skötbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Praktiskt skötbord med förvaring i lådor/skåp undertill. Sarg runt övre del som kan demonteras och möbeln blir en fin byrå. Med extra delen i bakkant blir djupet på skivan i ovankant 70 cm. En skötbädd passar perfekt! Finns några små märken men är i övrigt en fin och gedigen möbel. Mått: Bredd 92,5 cm Höjd: 90 cm Djup: 70 cm / 53 cm.
3 år gammalt. Lite använt! Nypris 3500: - Inköpt på Storken i Göteborg Förvaring är tricket. Funktion är hemligheten. Skötbord över. Byrå under. Tre lådor och ett skåp. Vik, lägg ner eller göm. Allt får plats. Ta av skyddskanterna och byrån passar även större barn och vuxna. Rekommenderad maxstorlek på skötbädd 61 x 84 cm. Mått: (LxBxH) 65 x 90 x 96 cm. Sköthöjd: 88 cm. Material: Poppel. Färg: 009 White.
Hej! Har en spjälsäng av märket brio. Den ena sidan av sängen kan justeras i höjd. Sängen är i nyskick och kommer från ett djur och rökfritt hem. 1000 kr Har ett skötbord/byrå i vitt. Skötbordet moterar man lätt av till en byrå när man inte har användning för det längre. Väldigt praktiskt! 700 kr Priserna kan diskuteras vid en snabb affär då jag platsbrist!
En vit, snygg byrå från BRIO till barnrummet. Byrån är också ett skötbord. säljer för 950:- eller hbj. Byrån är inköpt 2009 och i fint beg skick. Förvaring är tricket. Funktion är hemligheten. Skötbord över. Byrå under. Storlek på skötbädd; 61x84 cm Byråns mått; 65x90x88 cm Sköthöjd; 88 cm När barnet är större kan man skruva av en del av toppen på byrån och vips ser den ut som en vanlig byrå. Obs! bilden är från brios sida.