Allt till salu inom "brio vägghängt skötbord"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Göteborg

Skötbord, bärstol, gåstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Brio Vegga vägghängt skötbord 350 kr Praktiskt skötbord som hängs på väggen. Tar lite plats när det är ihopfällt. Hyllor för blöjor etc. Fint skick. Madrass ingår ej men vi kan skicka med IKEAS skötunderlägg om så önskas. Everest bärstol 400 kr Toppen för utflykter i skogen eller bara på promenad. Barnet sitter bekämt. Går att ställa på marken så att det blir lättare att lyfta i/ur barnet. Även ficka med plats för matsäcken. Gå-stol 100 kr Med roliga knappar som låter. Skydd mot att åka över trappkanter.
350 kr
Blocket.se

Babygym, skötbord, mjuklift, amningskudde

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu ska babygrejerna bort. Babygym från FisherPrice Pris: 200 kr Vägghängt skötbord från BRIO Går att fälla in och det följer med skötbädd. Bredd 67 cm, djup 12/76 cm, höjd 72 cm Pris: 200 kr Svart mjuklift från Carena (bild kan mejlas) Längd 90 cm, bredd 33 cm Pris: 150 kr Stor gravid-/amningskudde i brunt frotté, bara använd i ett par månader. Klädseln är självklart nytvättad. Pris: 200 kr PAKETPRIS: 500 kr för allt!
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

Brio skötbord

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Vi har nu tagit ner vårt vägghängda skötbord från BRIO. Det har varit perfekt för oss och våra två barn. Riktigt smidigt att kunna stänga igen när det varit trångt i badrummet och det har praktiska hyllor för allt från blöjor till våtservetter. Det bästa är ändå att man sätter det på den höjd som passar en själv bäst, samt att det är riktigt stabilt och säkert! Hör av dig på mail för mer information!
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Vägghängt skötbord samt skötbord för badkar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer två skötbord. Vägghängt skötbord från BRIO i bra skick. Dynan saknas men vi köpte en billig uppblåsbar dyna från IKEA och la dit istället, funkade jättebra. Skötbordet är mycket stadigt och tar liten plats trots att det är stort och rymligt. Pris 600 kr Skötbord att ha över badkar. Inköpt 2007 men endast använt i ca 6 månader. I mycket bra skick, nästan som nytt. Det är en liten spricka i plasten på dynan, men det är på undersidan så det påverkar inte liggkomforten. Pris 600 kr Paketpris 1000 kr för båda!
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Eslöv

Vägghängt skötbord Brio Vegga

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan, Jag säljer vårt vägghängda skötbord "Brio Vegga". Det är i mycket gott skick, håller i många år framöver. Det ända att anmärka på är att den plastade madrassen som medföljer spruckit lite i ena hörnet. Lätt att laga, eller om man vill sy eget överdrag. Chiquita klistermärket som sitter på kan givetvis tas bort om man vill, vi tyckte det livade upp lite:) H75 B65 D75 cm. (Stängd D16 cm). Nypris 2012 är 2.195:- så passa på att fynda. Önskas fler bilder så maila!
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj