Quantcast
Till salu inom: ”

vägghängt skötbord brio vegga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio

Malmö
Skötbord

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vegga är ett vägghängt skötbord tillverkat i lackerad plåt. Med luckan stängd är skötbordet skyddat från vattenstänk vilket gör att du kan placera det precis vart du vill. Tar ingen plats men ger stort svängrum. Gott om utrymme för förvaring. Sitter fint och svävar stadigt ut från väggen. Skötbädd ingår. Max 75 kg. Storlek: H 70cm B 65cm Mått hopfälld: 16,5x56x81 cm. Vi har varit mycket nöjda med detta skötbord men behöver det inte längre pga flytt. Använt endast i fem månader. Transport till Göteborg kan ordnas vid köp. Mvh Hannah
Voksi classic: Åkpåse av en varmaste sorten (thermo). Inklusive bärplatta som är enkel att ta ur. Fyllning i 100% ull och fodral i 100% bomull. Håller värmen och leder fukt. Fodralet har tyvärr några små hål som blev när jag tvättade den. I övrigt i fint skick! Pris: 650kr BRIO vegga: Vägghängt skötbord i fint skick. Bredd: 65cm Höjd: 73cm Djup hopfälld: 17cm Djup utfälld: 78 cm Pris: 500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vägghängt skötbord Brio Vegga. Suveränt praktiskt skötbord som mycket enkelt fälls upp eller ner med ENHANDSFATTNING. Vi hade det när vi hade ett pyttelitet badrum och det var så enkelt att fällas upp och ner att vi utan problem kunde fälla upp efter varje blöjbyte! Förvaringen är också otroligt bra, plats för blöjor, skötsaker och kläder. Tål 75 kg. Djup utfällt läge: 77 cm, djup uppfällt läge: 17 cm, höjd: 77 cm.
Vägghängt skötbord av märket Brio, Vegga. Tar minimalt med plats. Vi har haft det uppsatt ovanför toalettstolen i badrummet. Enkelt att fälla upp och ned med en hand. Gott om förvaring inuti för blöjor tvättlappar etc. bredd 67cm höjd 77 cm djup stängt 17 cm djup utfällt 76 cm Använt, men i bra skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer vårt vita Brio Vegga vägghängda skötbord som är i gott skick. Orginalskötdyna ingår i priset. Nypris var 1699kr och vi säljer det för 600kr. Det är ett stadigt skötbord som pga att det är vägghängt går att anpassa exakt till önskad höjd. Det har dessutom gott om förvaringsutrymme och går lätt att fälla upp så att det ser ut som ett enkelt vitt skåp när det inte används. Finns i centrala Uppsala! /Sarah