Allt till salu inom "brio sing sittdel"

Sortering:
Urban jungle 3.0
Söderköping
Idag

Urban jungle 3.0 Visa liknande

800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Partille

Brio sing komplett(ligg och sittdel)

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Hej! Säljer nu min brio sing fullt komplett med ligg och sittdel. Den är endast använd ca 9 månader. Vagnen är i fint skick och jag har vart mycket nöjd med den! Stor korg under och den blir väldigt kompakt när man fäller ihop den. Smidig vagn med breda hjul som även är punkteringsfria så det går bra att både köra i grus och i stan. Sittdelen är ergonomisk. Hjulen är svängbara och går även att låsa! Vagnens färg är precis som på bilden! Hör gärna av er! Mvh:Sofia OBS!Vi snabb affär så kan priset diskuteras, då jag behöver få bort den hyfsat snabbt!
2 800 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Trollhättan

Brio Sing inkl. ligg- och sittdel Svart

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Brio Sing är lätt och kompakt, enkel att fälla ihopp och svänger kring sin egen axel. Dessutom ger den dig tre möjligheter i samma vagn: Babyskydd, liggdel eller sittdel monteras direkt på chassit, vilket gör livet enklare för alla nyblivna föräldrar. Lyft babyskyddet från bilen direkt till chassit och tvärtom. En minimalistisk och funktionell vagn som gör babylivet både enklare och roligare. För mer information kontakta butiken, eller kom och besök oss. Beginners Etage, Överby Köpcenter Trollhättan 0520 97040
3 999 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Arboga

Brio Sing -10

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Jättefin Brio Sing -10 säljes. Inköpt i maj -10. Den är svart med både liggdel o sittdel som är superenkla att sätta dit o ta bort. Snurrhjul fram som gör den smidig att svänga med. Aluminium chassi gör att den är väldigt lätt. Till denna vagn går det även att annvända brios babyskydd Primo. Som man sätter fast på samma sätt som ligg- och sittdelen. (Primo ingår ej) Jättefin vagn i jättefint skick!!
3 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Uppsala

Brio Sing 2008 sitt och liggdel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu säljer vi vår Brio Sing från 2008. Sittdel svart och liggdel svart/grå. Något slitna bakdäck, men annars i bra skick. En vagn där du kan höja och sänka handtaget, svängbara framdäck, rymlig förvaring under, samt lätt att koppla loss både sitt och liggdel. Enkel att fälla ihop och packa in i bil. Vagn ink sittdel 900 kr, liggdel 500 kr. Alt både och för 1300 kr
1 300 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Upplands-Väsby

Brio sing -10 & brio primo babyskydd med bas

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu säljer jag våran brio sing med liggdel, har inget sittdel till. Liggdelen ser helt ny ut. Chassit är lite mer använt men i väldigt bra skick. Säljer även vårat Brio Primo babyskydd med bas. Babyskyddet passar till chassit vilket är väldigt smidigt. Allt inköpt i slutet av 2010! *Brio sing med liggdel 2500 kr *Brio primo + bas 700 kr Eller köp allt tillsammans för 3000 kr!
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj