Allt till salu inom "bruno liljefors litografi"

Sortering:
tavlor
Idag

tavlor Visa liknande

350 kr
Blocket.se
Litografier
Ystad
Idag

Litografier Visa liknande

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Antikt  ·  Svedala

Tavla Bruno Liljefors nu sänkt pris

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bruno Andreas Liljefors, född 14 maj 1860 i Uppsala, död 18 december 1939 i Stockholm, var en svensk målare. Han är kanske mest känd för sina natur- och djurmotiv, särskilt med dramatiska situationer. Flera av hans verk skildrar fåglar och hans sätt att skildra fåglarna, med inslag av impressionistiska penseldrag, har med åren blivit stillbildande inom genrén fågelmåleri. Tavlan heter min skogsvaktare har certificat Arti Grafiche Ricordi N:726 av 1000.Köpt av AB Master Art.Litografin är på väv. H=1100mm B=850mm ingår belysning. 800kr eller högstbjudande.
500 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Ystad

Konst Oljemålning+Repruduktion+Litografi

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Oljemålning Ralph Blörklund: 1000 kr Repruduktion Bruno Liljefors: 1000 kr Litografi "Hag Hans" : 2000 kr OBS. Endast kontakt endast telefon
0 kr
Blocket.se

Litografi Bruno Liljefors

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Har 3 stycken tavlor av Bruno Liljefors, är litografi av" Älgfamilj", "Havsörn jagade Ejder" och "Lurad Mickel" heter tavlorna. Den ena daterad 1926. Vinröda gamla ramar till. BUD!!
0 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Haninge

Litografi Lasse Åberg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lasse Åberg Litografi i fin ram. Hare i vinterdräkt efter Bruno Liljefors 30/200. Höjd 67cm Bredd 49cm 1000:- eller bud
1 000 kr
Blocket.se

Europas rovfåglar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bokförlaget Bra Böcker. 1:a uppl. 1984. 172 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Europas Rovfåglar är till stor del också Sveriges. Genom den vildmark som naturen gett oss och som Naturvårdsverket skyddar med hjälp av enskildas entusiastiska insatser har vi ännu fritt svängrum för naturens egna jaktflygare. Ett 30-tal stolta arter häckar i vårt land och vi får enstaka besök av exotiska gäster som stäpphök och aftonfalk. Någon gång rymmer jaktfalkarna från kontinentens falkenerare och kan observeras med läderremmar och bjällror runt benen. Åtminstone om observatören heter Gunnar Pettersson och har gjort rovfågelsskådandet till sitt livs hobby och kalld en unge konstnären och fågelkännaren i denna bok skänker oss är en chans att se nästan alla Europas Rovfåglar på en gång. Inte som planscher i ett zoologiskt uppslagsverk utan som levande individualister i de marker och luftrum där de någon gång visar sig för den vakne och tålmodige. Här kan vi bekräfta våra egna iakttagelser av ormvråken, där han sitter på telefonstolpen, och få unika inblickar i de få återstående pilgrimsfalkarnas vardagsliv. Här upplever vi återseendets glädje när vi möter den svenska karaktärsfågeln havsörnen, kring vilken Bruno Liljefors och Evert Taube spritt nationalromantik. Här möter vi Gunnar Petterssons kloka och varsamma beskrivningar som aldrig urartar till art- eller rasgeneraliseringar. Den bruna gladan brukar beskrivas som den "skickligaste" jägaren. Men eftersom det är gladan som hoppfullt överlever och pilgrimsfalken ofta missar sitt byte, så... Gunnar Pettersson har tecknat ett allkonstverk med en flykt värdig ämnet. - GUNNAR PETTERSSON, Bildkonstnär, född 1947. Han målar i olja och akvarell, samt arbetar med litografier och objekt. Han målar i naturalistisk stil ofta med motiv av fåglar. Han har under åren haft många separat och samlingsutställningar, i Falkenberg, Helsingborg, Uppsala, Stockholm, Göteborg, Malmö och Varberg, men även utomlands i Wisconsin, Tennesee och Wyoming i USA, samt i Bryssel och London. Illustrerat: Europas Rovfåglar 1984, I Massajernas land och Ugglor i Europa.
149 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj