Quantcast
Till salu inom: ”

butterfly bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Välvårdat stort massivt Teak bord Märke: Exclusive Teak Skandinavla Storlek: 2400x1300mm Modell: Butterfly iläggsskiva (under bordet) 600x1300mm Med iläggsskivan blir bordet 3m långt och 1,3m djupt. Bordet är ny slipat och inoljat med kinesisk träolja. Med andra ord är bordet i mycket bra skick. Utan iläggsskiva går det att sitta 10 personer runt bordet. Perfekt då ni är många där du kan ha maten på ordet och ändå kunna få plats att äta. Egentligen vill vi inte sälja bordet för vi är så oerhört nöjda med det. Säljes pga ekonomiska skäl. Nypris för bordet var 12000kr
Säljer utegrupp bestående av bord (180-240 x 110 cm) och 6 st fällbara stolar. Allt i teak - riktigt bra kvalité men behöver lite omsorg... Bordet har integrerad iläggsskiva (butterfly) och är i bra skick men skulle behöva tvättas och eventuellt oljas. Iläggsskivan är inte i lika bra skick som själva bordet. Exempelvis har några ribbor lossnat och behöver limmas. Två av stolarna är tvättade och oljade. Sen tappade vi lusten :-) I rätt händer kan gruppen bli jättefin!!! Fler bilder kan mailas. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Fina utemöbler i Teak 160cm långt och 100cm brett, bordet har en butterfly mellan skiva som enkelt fälls upp och det blir 50 cm längre. 4 st positionstolar. allt i fint skick med teakpatina. gillar du inte den ljusa teak är det bara att olja in dem som blir de som nya. Först till kvarn... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lindos Bord 152(-210)*92 cm teak/svart 4 fällbara positionsstolar i teak/svart Sköna stolar att sitta i. Tar lite plats när de ska förvaras. Bordet har en så kallad butterfly skiva som ligger i bordet. Uppfälld blir bordet 210 cm långt, hopfällt 152 cm. Mycket smidigt att förlänga. Inköpt 2011 och i bra skick. Kan skicka med en öppnad flaska möbelolja om det önskas. Nypris ca 8000kr Har du inte själv möjlighet att få hem möblerna, kan jag hjälpa till att köra hem inom Uppsala.
Kvalitetsbord och 4 positionsstolar i teak med dynor. MKT fint skick Mått 170x100 och extraskivan 60cm Extraskiva i form av "butterfly" som man enkelt fäller upp 8-10 pers. får plats runt det i full storlek Bordet har stått i uterum. Ny.pris 9950kr Kvitto finns. Nu 2500 kr Stor rostfri grill Gallret 50cm i diameter 250kr Säkrast kvällstid Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.