Till salu inom

"cairnterrier till salu säljes"

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Alingsås

Cairnterrier valp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Den 4/6 fick Olsåkers Hilda en flicka och en pojke, Båda föräldrarna utställnings meriterade och underbar hundar. Vi följer alltid Skks regler. Nu är det bara pojken som letar ett kärleksfullt hem. Valpen är leveransklar den 29/7. När våra valpar lämna oss är dom: Avmaskade chipmärkta vaccinerade vet. besiktigade och registrerade i SKK. Man får även med ett valppaket från Royal Canin. våra valpar är givetvis inte under 8 veckor när dom lämnar oss. Kontakta oss per Mail eller telefon. Anna & Britt-Inger!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsborg

Underbar Cairnterrier valp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en cairnpojke till salu. Båda föräldrarna utställnings meriterade och underbar hundar. Vi följer alltid Skks regler. Vi träna viltspår med våra hundar och gör anlagsprov med dem för att göra sedan gå vidare till viltspår champions. När våra valpar lämna oss är dom: Avmaskade chipmärkta vaccinerade vet. besiktigade och registrerade i SKK. Man får även med ett valppaket från Royal Canin. våra valpar är givetvis inte under 8 veckor när dom lämnar oss. Kontakta oss per Mail eller telefon. Mvh Akinos kennel Anna & Britt-Inger!
0 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Landskrona

Cairnterrier tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hejsan! söker en cairnterrierhane för parning på min mammas underbara lilla tjej. hon är en cairnterriertik på snart 2½ år, hon har ett underbart lugnt och snällt temperament vilket hanen vi söker gärna också får ha =). en cool liten tjej som man absolut inte kan låta bli att mysa med =). vi finns i landskrona, så ni får gärna finnas inom skånegränsen =). ha det bra så hoppas jag att vi hörs! =)
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hallands län

Fin cairn Terrier tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Tuvärr måste vi sälja våran underbara cairnterrier tik som är 19mån, pga att det är osämje i flocken. Nellie är en glad och trevlig hund som älskar att vara med överallt. Hon har en fin stamtavla, och vi har även ställt ut henne på hundutställningar flera gånger, och har fått bra kritik och vunnit flera priser. Självklart är hon reg i Skk. Endast seriösa köpare. Mvh Jörgen och Hanna Jörgen: 073-4199593
8 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Alingsås

Cairnterrier valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har fått två små söta cairnterrier hanar som vi nu söker ny hem åt, dem är leveransklara. Valparna är uppvuxna med sin mamma och andra tikat i sin omgivning, dem är vana vid barn och katter och lever tillsammans med oss. När dem länmar oss är dem registrerade i skk, chippmärkta, avmaskade, har friskintyg, vaccinerade, har dolda fel försäkring upp till dem är 3 år. Ring eller Maila.
10 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj