Quantcast
Till salu inom: ”

cane corso valpar italiensk mastiff säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nordost Qx4

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är valparna leveransklara: Besiktade UA, vaccinerade, chippade och avmaskade! Endast 1 brun/svart/vit hane och 1 svart/vit tik kvar! Mamman är korsning av Cane Corso (italiensk mastiff) och Rottweiler. Hon är en mycket lugn och tillgiven hund. Älskar att kela och ligga & mysa. Hon är stor och väger ca 50 kg. Mycket bra vakthund! Pappan är korsning Amstaff / Rottweiler. Ett riktigt busfrö med massor av energi. Världens gladaste hund! Väger ca 40 kg. Dessa valpar kräver en erfaren ägare. Detta är ingen första gångs hund då dom kräver massor av motion och mental stimulans. Vi säljer ej till personer under 20 år. Så om du har ett ordnat liv och har tiden och kärleken som krävs att lägga på en hund är du hjärtligt välkommen att höra av dig. Oseriösa personer eller personer som ej uppfyller våra krav behöver ej göra sig besväret! Vi är väldigt måna om att våra valpar får bra, stabila hem livet ut. Ett bra, kärleksfullt hem är helt klart det viktigaste för oss, därav priset! Slå en signal och berätta om dig själv och vad du kan erbjuda våra små charmtroll! Annonsen kvar = valpar kvar. RING ELLER SMS:A GÄRNA, KOLLAR INTE MAILEN DAGLIGEN!
Vi har fått en kull på 10 valpar. Det finns 5 tikar och 5 hanar till salu. Mamman är korsning av Cane Corso (italiensk mastiff) och Rottweiler. Hon är en mycket lugn och tillgiven hund. Älskar att kela och ligga & mysa. Hon är stor och väger
Valpar födda 21 april, leveransklara. Vid leverans vet bes, chippade, vaccinerade och avmaskade. 3 tikar kvar. Mamma ren canecorso(italiensk mastiff) och pappa är blandning labrador/new foundland. Underbara familjehundar. Både mamma och pappa finns att se. Ring för mer info.