Till salu inom

"omplacering cane corso säljes"

Butik
Idag

Komatsu PW 160-7

Blocket.se
Butik
Idag

Volvo A 25D

Blocket.se
Butik
Idag

Snaprud Horisontal sikt

Blocket.se
Butik
Idag

Iveco Daily 65C18

Blocket.se
Mölndal
Idag

IKEA bed 3500 kr

3 500 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Antik fotogenlampa / Oil La...

700 kr
Blocket.se
Falun
Idag

Can Am Commander 800

110 000 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Lägenhet i Marbella

5 159 040 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Pussel WASGIJ 1000 bitar

100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Östergötlands län

AKUT omplacering hund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Det är med sorg i hjärtat som vi tagit beslutet att göra oss av med vår älskade Lexus. Vi känner att han är värd någon som kan ge honom mer tid och långa promenader. Lexus är 5 år och en blandras 25% schäfer 25% Labrador och 50% cane corso. Han är kastrerad och vaccinerad. Lexus är världens snällaste hund och van vid barn, men eftersom han bor på landet nu så är han inte van att umgås med andra hundar. Lite lydnadsträning skulle nog inte skada, men han går bra i koppel och kommer oftast på inkallning. Vi ser helst att han kommer till ett kärleksfullt hem på landet. Kan Lexus vara något för er?? Ring för mer information och för oss är det viktigaste att han kommer till ett bra hem där vi kanske kan få möjlighet att hälsa på honom.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Pinscher, dobermann, riesenschnazuer

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Hej! Jag söker en omplacering. En hanhund av någon av dessa raser eller blandning i sig. Krav är van vid barn då jag har en halvårsunge och kunna gå förbi en hund utan problem. Andra olater är helt okej :) Vi bor på landet med stor inhängnad tomt och med en stor skog in på knuten och gör gärna socialiseringsutflykter. Har tidigare haft dobermann, cane corso och sankt Bernhard. Skicka mejl/mms med bilder och beskriv er hund så börjar vi kontakten där! Mvh
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borlänge

Cane Corso omplaceras

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Ivar (Cane Corso/Italiensk mastiff), f. 9/10 2009, stor, grov, gråbrindle med ljusa ögon, cirka 50 kg tung (ska upp tio kg till), högbent och fortfarande ranglig som sig bör. Behöver växa i kostymen lite till men är ju bara två år. Godmodig med hjärtat på rätt ställe. Dock osäker och otrygg i sig själv, inte nervös i sin läggning, ej heller vaktig. Lättlärd, lojal och lyhörd. Behöver någon med fast hand och oändligt tålamod samt en massa, massa tid för att träna honom att vara själv och bli mer självständig. Ingen problemhund, inget aggressivt - vi har barn, katter, andra hundar (hanar och tikar) och hästar på gården som han går alldeles utmärkt ihop med. Bodde i lägenhet och skrek när han var ensam så det störde grannarna, därav omplaceringen och nu mellanlandningen hos uppfödaren innan omplacering! Bör kastreras inom snarast, dels för vikten, dels för lugnet! Renrasig, stamtavla, försäkrad, vaccinerad, chippad. Omplaceras omgående till rätt ägare som är införstådd i vad det är i att ha en stor, dreglande, hårande hund som behöver ensamtränas! Maila och berätta lite om dig själv, så ringer jag upp!
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hallands län

Cane Corso tik söker nytt hem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Cane Corso tik, snart 5 år. SKK reg, fria höfter och armbågar, utfört MH, bra stamtavla och från mycket seriösa uppfödare med många år inom rasen. Hon är en social, glad och trevlig hund. I grunden en gårdshund av större typ. God vardagslydnad, van vid hundar och andra djur. Lyhörd och samarbetsvillig, rolig träningshund. vi söker nytt varaktigt hem till vår tik pg. tidsbrist, vi anser att hon är värd mer tid än det vi kan ge henne. God hundvana är ett krav, en enkel hund för den vane men ingen nybörjarhund. Helst ser vi att hon kommer till en gård, då hennes nyvarande miljö är gård där hon kan springa lös en hel del, är också den naturliga miljön för rasen. Vidare är det positivt med ett aktivt liv tillsammans med hund då hon är träningsvillig och gärna har kul med sin ägare. Pris inte det överhängande, vi ser hellre att ovan nämnda överensstämmer med det nya hemmet. Krav från vår sida är att vi kommer att besöka det nya hemmet innan omplacering, uppföljning kommer att ske. Önskvärt är vidare kontakt, detta för egen del så att vi ser att vi hittat det rätta hemmet för vår tik. Därför önskar vi en provperiod innan hunden överlåtes till fullo.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerås

Cane corso

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Trevlig familjehund för omplacering. Snäll mot både stora och små, dock inte mot andra hundar. Han vill inte bli lämnad ensam hemma då han sitter och skäller. Vill komma till en familj/dig som har tiden att ge honom det han förtjänar. Gärna på landet.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj