Quantcast
Till salu inom: ”

cannondale säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tjenare! Ska sälja min Cannondale chase 2:a pga tappat intresse. För er som inte vet så mycket om Cannondale så kommer lite fakta : hela cykeln är gjord i USA Ramen är Handgjord. Gaffeln är lika som dirtjumper. Fråga om ni vill veta något mer. Har bytt hela växelsystemet,Cykeln är i väldigt bra skick och riktigt skön. Det är inte min cykel på bilden men ser lika ut,men kan skicka bilder på min om du vill. Hör av er om ni har några frågor! Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Cannondale chase 1 06 som är utplockad 07 och ej körd efter år 08. har bytt vevlager och hjulpar till mavic deetracks (ca 6000kr) knä skydd, benskydd, armbågsskydd från 661 och dainese medföljer då de är använda ett fåtal gånger och bara tar plats här hemma. detta nytt ligger på lite över 30000kr kan sälja den för 10000kr vid snabb affär då min mor just avlidit i cancer och planer på att flytta omgående finns som gör att jag inte kan behålla den. Mvh/Linus
Säljer min cannondale chase som är omlackad och handmålad. Framhjul schimano XLT Bakhjul: okänt Bakväxel: schimano scram X-0 Däck: Nokia streettire sadel: sos trampor: animal Framgaffel: cannondale orginal Resten av delarna är Cannondale Chase orginal Det finns ingen broms på cykeln. alla lager är bra och gaffeln fungerar fint. för mer info eller bilder kontakta mig via mail,sms elle ring.
säljer en cannondale ram med fräscha däck. Cykeln behöver lite repareringar men eftersom jag inte är bra på sådant så säljer jag den. ex e ena sadeln och ena bromsen osv. Det värdefulla e ramen och däcken. Du som kan cyklar och vill ha ram + däck billigt kan slå till här. Vet inte vad detta jan vara värt men vet att hela och nya cannondale cyklar e dyra så ni får buda.
Denna läckerbit till cykel tog mig runt Vättern på knappa 12 timmar 2011. Nu är det gjort och jag tycker att den förtjänar att få fler varv runt sjön eller för den delen andra lopp. Egenskaper förutom att den är snabb som tusan; - Dura Ace växlar - Carbongaffel - Cosmic Mavic fälgar (rullar fantastiskt) - Ny kedja - Aluminiumram 54 cm - Cykeldator Har du storlek 42 i skor? I så fall så medföljer skor.