Quantcast
Till salu inom: ”

ch racing säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Öhlins slips

Leksand
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska nu sälja min moppe pga bilköp. Det är en Husqvarna CH Racing och ett bättre mopedköp går inte att göra, den är välvårdad, går mycket fint och låter härligt! Mopeden är helt original och har inte varit trimmad men det finns en trimbricka som man får med när man köper den. Mopeden är något stylad med en ny bakskärm och så är originalskyddet för händerna borttaget. Har gått ca 800 mil. Fler bilder kan skickas!^^, Alla originaldelar finns kvar och fås givetvis med vid köpet:) Priset kan diskuteras vid snabb affär. Undras något är det bara att höra av sig på mejl eller mobil!
Hallå! Nu skall jag sälja min Ch Racing. Mopeden är original, den har varit pedantiskt skött och tvättad efter varje körning och inställd i garage. Det sitter en annan bakskärm, framskärm och mini blinkers på just nu, men alla original delar finns. Den är riktigt skön att köra, går inte att jämföra med Derbi Senda, Beta RR, Rieju osv, då denna är byggd av Husqvarna på deras crossram. även Hjälm & Godkänt lås kan medfölja, billigare vid snabb affär.
Tjena, nu ska jag sälja mitt trimrör av märket turbokit. Jag har haft de på min Gasgas ec sm och den gick som ett skollattroll. Röret och ljuddämparn är i fint skick, se bild. Trimröret passar alla Am6/Minarelli motorer med högerdraget avgassystem t.ex gasgas, ch racing, generic trigger och vissa derbi drd , med mera. Jag hade tänkt mig 1000 kr men priset är pruktbart vid snabbaffär. Jag skulle kunna tänka mig att byta mot ett underliggande trimrör som passar am6/minarelli med pengar imellan. Jag kan nås på både mobil och meljen. Mvh Emil :)
Nu har jag bestämt mig för att sälja min moppe, det är den Ch Racing WSM 49cc 2005 års modell. Allt på den är i original skick och den har aldrig varit trimmad. De är helt nya drev, kedja och nya blinkers. Det är en mycket fin moppe och jag har behandlat den väl och den är som i nyskick. För mer frågor hör av er till mig! Mvh Christian
Hej! Jag ska nu sälja min Ch Racing pga bil. Det är en jätte skön moppe och går kanon! Pluggen är borttagen för det är roligare och bättre för motorn, men vill ni ha pluggen i så är det lätt att sätta tillbaka den. Den är lite stylad men alla original delar är kvar. Det är en sjukt rolig moppe!! Priset kan diskuteras vid snabb affär! Maila helst!