Quantcast
Till salu inom: ”

derbi drd racing säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Varan är nedsatt från: 35 995kr Derbi DRD Racing Motard Prissänkt! Årsmodell: 2009 Mätarställning: 0 mil Färg: blå/vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Prissänkt! Obs Leveransavg 995kr tillkommer! Motorn svarar direkt när man drar på. Frambromsen har en skiva på hela 300 mm och bak är skivan 220 mm vilket ger garanti för bra ?stoppisar?. Framgaffeln är en 40 mm Marzocchi med 195 mm fjädringsväg. Bakswingen är av avancerad multilinktyp, Derbis egen Progressiv Racing Link (PRL). Läckert kromat avgassystem avbet wasa eller HB 595kr/mån utan handpenning!
17000:- 12000:- Vid snabb affär! Säljer nu min moped pga att jag inte har nån användning utav den längre. Vill bara få bort den eftersom den just nu bara står i garaget och gör inget nytta överhuvudtaget, så ju snabbare ju bättre. Styret är lite snett men inget man märker av när man väl kör, ev att man byter styre på den. Tvättas såklart innan köp. Moppen är trimmad! Skicka iväg ett mail till mig för mer information.
Hej! Nu är det dags att sälja moppen då det är tid för mig att skaffa bil. Mopeden är årsmodell -07. Mopeden har en riktigt fin blå färg som drar många blickar till sig. Det enda jag har ändrat på utseendemässigt är att jag har satt på en TNT Carbon Kick och flyttat in skylten, allt annat är original. Jag nås lättast efter kl 17 eftersom jag går i skolan men ifall Ni behöver nå mig innan dess kan ni slänga iväg ett sms. Mobil: 0709-297804
Tjena! Nu är det dags att sälja min fina moped pga köp av epa-traktor. Mopeden är mycket fin och går mycket bra i motor. Moppen är mycket fräsch men det finns några få ytliga skavanker såsom små repor. Det är som sagt en 2009 men uttagen 2010 och nypriset på dem är 33000 kr. Har alltid stått i värmegarage och har endast varit lungt sommarkörd. Vill du ha den snyggaste moppen i klassen så är detta något för dig. Tveka inte att fråga något angående moppen då jag oftast svarar på telefon och mail.
Hej! Säljer min moped pga a-traktor köp. Det är en 2008 modell och uttagen -09. Har gått 275 mil, vilket är mycket lite. Endast 2 ägare. Mycket fin. Aldrig trimmad. Har gjort lite styling på den: Stylinggaller, vit. Vit reflekterande fälgtejp. Progrip handtag. (Orginal fås med) Rental Mini pad, svart. Depåstöd, handskar och godkänt lås ingår. Vänlig hälsning, Philip Björk.