Quantcast
Till salu inom: ”

chanel örhängen nk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chanel väska

Växjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1. Ett set örhänge+halsband i Chanel design silver 925 Pris 599kr inkl frakt samt en fin ask Endast halsband med hänge 249kr 2. Örhänge Chanel design i silver 925 Stora: 299kr inkl frakt samt en fin ask Liten: 249kr inkl frakt samt en fin ask 3. Örhänge i Chanel design nickel testad med stenar Stora: 149kr frakt tillkommer 4. Örhänge med hängade pärlor nickel testad 159kr frakt tillkommer 5. Rödguldfärgad med pärlor nickel testad stor i storleken 199kr 6. Örhänge i vitt/svart 129kr frakt tillkommer 7. Örhänge i guldfärgad med texten Chanel 149kr 8. Stor CC örhänge med små pärlor runt/ pärla med CC 199kr 9. LV örhänge 149kr Ring mig eller maila för mer info Alla smycken är nya och oanvänd
Mörkröd Chanel väska i kaviar läder med metall-detaljer i silver och singel flap. Väskan köptes på 31 Rue Cambon butiken i Paris juli 2009 men den är använd ytterst sällan och är i perfekt nyskick (har samma väska i svart som blivit den jag i realiteten har använt). Storleken är Extra Large/Jumbo med måtten på 30 x 20 x 10 cm. Kvitto finns självklart. Dust bag, påse, låda och äkthetskort medföljer. Priset för denna väska är nu 4750 EUR i nämnd Paris butik (och troligen större delen av Europa). 35000kr Chanel clip-on örhängen med metall-detaljer i silver och glaspärlor som köptes september 2009 på Hong Kong International Airport. Örhängena är i nyskick (i stort sett oanvända). Kvitto finns och påse medföljer. 1900kr Maila för mer information eller fler bilder på väskan eller örhängena. Ett köpeavtal mellan båda parter kan anordnas.
Helt oanvända Chanel örhängen inköpta i London på Bond street 2014 säljes för 2000kr vid snabb affär! Nypris 4500 kr! Box samt dustbag följer med! Chanel örhängen med logo och kristall hänge säljes för 1000 kr eftersom att plupparna bakom saknas dock passar iproncip alla andra örhänges ploppar till dem så det ska inte vara några problem att använda! Dustbag Samt Box medföljer Balenciaga armband helt oanvända i storlek small säljes för 700 kr styck! Allting är givetvis original och inköpt av mig på diversa butiker! Allting kan skickas och mer bilder kan mailas!
Hermes armband, guld och orange (Clic-Clac H bracelet). Inköpt på Nordiska Kompaniet i Stockholm, sommaren 2012. Finns lite ytliga repor där guldet är men det blir så nästan direkt när man använder det och det är inget man tänker på när armbandet sitter på plats. Det är det bredare armbandet och den större storleken. Köpt för 4900 kr, säljs för 3000 kr. Ask, dustbag, lappar och kvitto finns kvar. Bottega Veneta armband, rött (Double Fucs). Köpt på Bottega butiken i Stockholm, sommaren 2012. Storlek M. Nypris 1650 kr, säljs för 800 kr. Kvitto och dustbag finns. Marc Jacobs ring formad som en rosett. Använd 1 gång, 200 kr. Dustbag finns kvar. Marc Jacobs hårband i färgerna grönt, blått och lila. Knappt använda och i fint skick,. Köpta på NK i Stockholm för 295 kr, säljs för 150 kr för alla 3. Kvitto finns. Allt är äkta och det är bara höra av er för fler och bättre bilder eller komma förbi och titta. Jag säljer även hela min samling från Thomas Sabo. Det är massor av olika berlocker, halsband och armband. För att titta på Sabo smyckena föredrar jag om du har möjlighet att komma förbi och titta då det är mycket och jag kommer inte ha möjlighet att fota allt. Det mesta är knappt eller till och med oanvänt. Kvitto finns till alla Sabo smycken. Jag har även ett par Chanel örhängen med CC stenar i silver och CC halsbandshänge i silver till och ett par Chanel CC örängen med CC stenar i guld. Köpta i London.
Lily & Rose örhängen och ring inköptaNK i Stockholm. Mycket sparsamt använda. Lily & Rose ask ingår. 650 kr. Marc by Marc Jacobs armband inköpt på Jackie i Täby Centrum. Helt oanvänt! Marc by Marc Jacobs tygpåse och Jackie inslagsningsbox medföljer. 400 kr. Chanel solglasögon inköpta på Harrods i England. Väldigt sparsamt använda. Chanel solglasögon tygfodral och fodral ingår. 800 kr.