Till salu inom

"chanel örhängen fake säljes"

Södertälje
4 dagar

Chanel,Louis vuitton,Saint...

Blocket.se
Trollhättan
10 dagar

Guldiga chanel örhängen

79 kr
Citiboard
Västerås
14 dagar

ÖRHÄNGE

1 kr
Citiboard
Stockholm
1 månader

Chanel väska

700 kr
Citiboard
Karlskrona
1 månader

ÖRHÄNGE MED TORKOSA STENAR

15 kr
Citiboard
Göteborg
1 månader

Gucci burberry Chanel chris...

Citiboard
Järfälla
2 månader

Smycke

150 kr
Citiboard

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Enköping

Blandras kattungar Tudor och Chanel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Tudor och Chanel letar efter ett kärleksfullt hem med plats för lek och bus. Tudor är den beiga kattungen och han är en helrolig kille. Han gillar att busa med systern, äta och är väldigt kelig. Chanel är grårandig och lite mer lugn och iakttagande än Tudor, fast hon älskar att busa med så klart. Chanel och Tudor är vaccinerade och har vaccinationskort. Dom är rumsrena och går jättefint på lådan. Vi ser helst att de får bo tillsammans men det är endast ett önskemål och inget krav. De säljes för 800 kr per katt eller 1500 kr om man köper båda. Mor är en blandning av maincoon, norsk skogskatt och bondkatt. Mormor är halvmaincoon och norsk skogskatt.
800 kr
Blocket.se

Chanel vintage & Balenciaga Giant guld origin

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Chanel Wallet on a chain, svart säljs för 9 995:-. Inköpt på Affordable Luxury, kvitto finns. För fler bilder gå in på deras hemsida där den ligger kvar under purses/clutches sida 2. Jag har använt väskan max 5 ggr sedan köp så den är i samma skick. Vintage Chanel, ljust beige säljs för 3000:-, fint skick men lite missfärgad på vissa ställen, därav priset. Inget kvitto. Balenciaga Giant guld i getskinn säljs för 6000:-, fint skick. Kvitto finns, inköpt på HG Bags online - SÅLD Frågor angående äkthet besvaras ej, jag garanterar äktheten. Jag förutsätter även att du som köpare kan skilja på fake och original annars kan du lika gärna köpa fake och spara lite pengar. Väskorna finns att se på Södermalm i Stockholm vid seriöst intresse. Vänligen kom inte med några skambud, jag är inte i desperat behov av pengar utan säljer väskorna pga att de ej används. Vänliga hälsningar Alexandra
3 000 kr
Blocket.se

Chanel, LV, Michael Kors och Ysl, fyndpris

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Snygga, läckra, trendiga, Michael Kors, Chanel, Louis Vuitton och YSL örhängen, för utgång och till vardags. Känn dig unik i dem, då ingen annan har dessa produkter! 1. Chanel-pärlörhänge- 150 kr. 2. YSL-örhängen 150kr. 3. LV- Louis Vuitton-150 kr. 4. Michael Kors- MK- Guldfärg, silverfärg- 150 kr. 5. Chanel i guldfärg -150 kr. 6. YSL- örhängen i guld och silver-150 kr Några av varje produkt kvar. De går fort så skynda er då efterfrågan är stor! Vi köp av fler kan pris diskuteras. Produkterna fraktas, priser inklusive frakt. Maila eller smsa. Passa på fynda dessa godingar, känn dig lyxig och elegant.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj