Quantcast
Till salu inom: ”

chanel väska blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min älskade Chanel Tote Bag original i ljuvlig ljusrosa. En mycket exklusiv present eller julklapp! Använd max 4-5 ggr! Kan inte längre använda den p g a en nackskada som gör att jag inte kan bära den nån längre stund. Inköptes i USA för 2.500USD Väskan är i original och intyg medföljer samt en Dustbag att förvara den i. Mitt pris (8.000:- Skickas mot postförskott eller på annat sätt som vi kommer överens om. Endast seriösa bud!
Jätte fin Chanel väska som är väl använd men i super fint skick. Det syns knappt att den är använd. Fodret är dock lagat i det innersta facket. (bilder finns vid begäran) Det är ett original. Dustbag, care card, och kort medföljer. Serienummer finns i väskan. Mått. Längd34 höjd 24 djup 14. Gulddetaljer. Vid frågor maila bara. Bud är välkommet, annars är priset 1500 kr. Säljs billigt pga av lagningen i fodret. OBS du står för frakten.
Väskan är som ny. Endast använd ett fåtal gånger och är original. Bredd: 25 cm Höjd: 16 cm Djup: 7 cm Dustbag, care card, kort och kvitto medföljer. Serienummer finns i väskan. Ny pris runt 13.000 Sek. Lägg ett bud, men inga skambud tack, har även fler bilder...mejla gärna. Tidigare ägare är från Shanghai, varan skickas direkt till dig via DHL.
Hejsan! Säljer min Chanel Jumbo för att den inte används längre! köptes 2010 av en tjej som precis köpt den. Allt på bilden + dustbag medföljer (obs, inte usa filten) Chanel är ett klassiskt märke och kommer aldrig bli omordernt! frakt: 30:- rek: 50:- Allt annat ni vill veta får ni maila eller ringa mig om och snälla, ändast seriösa köpare! obs: jag är i cypern mellan den 15-22juni så svarar så fort jag kommit hem) hoppas det låter okej! Med vänlig hälsning, johanna
Nu säljer jag min fina och ovanliga vita chanelväska. Den är i vitt skinn med gulddetaljer, röd på insidan. Den är mycket sparsamt använd, nyskick! Fick den av mitt ex som köpt den när han var på affärsresa i usa. Har varit supernöjd med den men då jag är i lite behov av pengarna säljer jag den nu för 1200:- eller högstbjudande. Riktigt skampris för en så fin väska men sätter det priset eftersom inga tillbehör finns! Maila vid intresse.