Quantcast
Till salu inom: ”

cheers recliner hörnsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu våran cheers hörnsoffa -oklahoma, i äkta skinn som har 6 sitsar varav 4 sitsar är recliner sitsar. Varje sits är löstagbar, alltså så kan man bygga den precis hur man vill. Så soffan måste inte vara byggd som den är på fotot, den passade bara oss bäst så :) Anledningen till att vi säljer soffan är för att vi flyttar till annat boende snarast och soffan får inte plats där.. Tyvärr, då det är en OTROLIGT skön och framförallt snygg soffa! Soffan köptes i september/oktobor och har butikspris på 36 000:- Kom gärna med bud :)
Skinn hörnsoffa med några små hål på en av dynorna annars mycket fin soffa. nypris 22000:- för 6 år sedan. Pris 2500:- billigare vid snabb affär och prutbar Recliner fotölj i mycket fint skick. några riv märken på sidan av katt. snurr funktion och gung funktion. Ligg läge finns också. Nypris 9500:- för 4 år sedan. Pris 2500:- billigare vid snabb affär. prutbar också FInns att hämtas i Gällivare
--------- Cheers --------- Denna soffa är i svart tyg med 2st recliners. Mycket god sittkomfort! Det går även att välja i Svart skinn. Pris. 15.900:- Välkommen in och provsitt! 2500m2 Möbler..
--------- Cheers --------- Denna soffa är i svart tyg med 2st recliners. Mycket god sittkomfort! Det går även att välja i Svart skinn för tillägg. Pris. 18.900:- Välkommen in och provsitt! 2500m2 Möbler..
--------- Cheers --------- Säljer nu ut denna modell för nyheter! Denna soffa är i svart tyg med 2st recliners. Mycket god sittkomfort! Ord. 19.970:- 'Detta ex! Pris. 15.990:- Välkommen in och provsitt! 2500m2 Möbler..