Quantcast
Till salu inom

"cornish rex blocket säljes"

Butik Umeå
Idag

Rex moped

12 500 kr
Fyndtorget.se
Butik Täby
4 dagar

Dodge Ram Limited Black App...

919 000 kr
Bilweb.se
Butik Täby
4 dagar

Dodge Ram Laie Sport Night...

799 000 kr
Bilweb.se
Butik Eslöv
4 dagar

Volvo V70 D3 Momentum VOC D...

149 900 kr
Bilweb.se
Butik Kungsbacka
4 dagar

Nissan Skyline GT-R Coupé 4...

400 000 kr
Bilweb.se
Butik Täby
4 dagar

Dodge Ram 1500 REBEL BLACK...

812 375 kr
Bilweb.se
Butik Täby
4 dagar

Fiat Talento Skåp L1H1 NORD...

299 750 kr
Bilweb.se
Butik Täby
4 dagar

Fiat Talento Skåp L1H1 NORD...

293 750 kr
Bilweb.se
Butik Täby
4 dagar

Fiat Talento CrewCab L2H1 N...

356 250 kr
Bilweb.se
Butik

Cornish Rex Cat

100 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Enköping

Cornish Rex hanar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi söker nytt hem till våra två Cornish Rex hanar. Dom fyller två år i september. Det är bröder, dom är väldigt sällskapliga och vill alltid vara med. Vana vid barn. Vi ser gärna att dom kommer till samma hem. Killarna har även stamtavlor och priser. En är cremetigre-bicolour och den andra red & white. Chip märkta och kastrerade. 2000kr för båda och pojkarna får även med sig sina saker. tex kattlåda ,klös stolpar, transportbur osv
2 000 kr
Blocket.se

Har ni hittat vår katt ???? HITTELÖN 1000.-kr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Vår katt "Garfield" har sprunget bort, natten till söndag - från parkgatan i bjuv. Har du set honnom eller vet vär han är. Ring gärna 070313-5006 Garfield är en Cornish Rex och är inte van med att vara ute. Vi saknar honnom, och skulle uppskatta mycket att höra från dig - om du har set honnom. Han gömmer sig nog, titta därför gärna efter i forråd, garage eller likn. Han har ID-chip HITTELÖN 1000.- kr
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Upplands-Väsby

Cornish Rex Flicka söker hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Våran Cornish Rex tjej söker ett nytt hem. Hon är 2 år gammal med ett underbart temperament. Hon är innekatt men har under sommaren fått vara ute i koppel. Nu pga ändrade familjeförhållanden behöver hon ett nytt kärleksfullt hem. Hon är van vid barn och andra katter. Hon har en fin stamtavla och är inte steriliserad. Vänligen maila eller ring. Annonsen finns kvar tills vi har funnit det rätta hemmet för henne.
3 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Ekerö

Busiga, sociala och sockersöta kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Dags för våra två "sista" små kattungar att hitta nytt hem. Det är en pojke och en flicka, födda den 7 Juni. De är helt bedårande söta och trevliga, hundvana, självklart rumsrena, mycket sociala och fulla av spring i benen. Mamman är Cornish Rex och fadern okänd. De har nu möjlighet att vara ute och leka och jag vill helst att de, även i fortsättningen, ska kunna ha den möjligheten. Eftersom de nu är 14 veckor så är de absolut redo för nya utmaningar i ett nytt, kärleksfullt hem.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Solna

Cornish Rex kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Har fått ett sent återbud på den här lilla godingen, han heter S*Zoot'z Ultraviolet Paco Rabanne och är en blå hane som blir 12 veckor 25 okt. Han är uppväxt som en del av familjen och van vid barn och andra katter. Han finns i Järvsö (hälsingland) men kan levereras till Stockholm den 28 okt. Han är chipmärkt, vaccinerad, registrerad i SVERAK och besiktad innan leverans. För fler bilder på kullen och mer information om föräldrarna mm gör gärna ett besök på min hemsida www.calistas.se Varmt välkommen att höra av dig för mer info!
7 000 kr
Blocket.se