Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering cornish rex säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Omplaceras en något tjock kastrerad CRX hane född 2005, sverak registrerad. Han är svart/vit och fortfarande mkt vågig i pälsen, silkesmjuk och fin. Han är en riktig knäkatt, kan ligga o kela o gosa länge och ogillar att bli lämnad ensam för många timmar, är som en hund ...följer dig överallt när du är hemma, nyfiken som få ... Anledning till omplacering är förändringar i det privata livet, snälla respektera detta. Med honom medföljer en transportbur, PeeWee kattlåda, litet klösträd samt lite leksaker o mat. Finns annonsen kvar finns katten kvar. Begär en symbolisk summa för katten inklusive tillbehör på 500:- ej prutbart Så vill du ha en katt som inte är som alla andra katter så finns det en här. Alla mail läses och besvaras. Mvh Anne
Vi måste tyvärr göra oss av med våra myskillar! Gizmo och Edison är två underbara kastrerade innekatter av rasen Cornish Rex. De är mkt nyfikna, trevliga samt sällskapliga och möter ofta upp vid ytterdörren när man kommer hem eller får besök! Edison är något lugnare och älskar att ligga under täcket nere vid fötterna. Gizmo vill gärna vara med när barnen leker. Båda myser gärna i famnen/knäet på oss när vi sitter i tv-soffan. De bör komma till samma hem, då de är uppvuxna tillsammans och risken är stor att de kommer att sakna varandra annars. Kattlåda, matskålar, transportburar, övr tillbehör och stort klätterträd/klöspelare medföljer om så önskas. Viktigast är att de kommer till ett bra hem!! Ring efter kl 17 eller maila oss för mer information och besök.
Vi är en familj som har en cornish rex hane som är i behov av omplacering. Vi har inte längre tid att ge honom den uppmärksamhet som han förtjänar och behöver. Morris är en mycket lugn, harmonisk och frisk INNEkatt. Han behöver komma till ett hem där han får all er uppmärksamhet och kärlek samt där det inte finns några andra djur eller barn. Vi ser helst att han kommer till ett äldre par eller ensam äldre person, för vi tror att han kommer trivas bäst där. Morris är kastrerad, id-märkt och har stamtavla. Att han kommer till ett bra hem där han kan stanna är extremt viktigt för oss och jag kommer följa upp så att jag vet att han verkligen får det bra. Mejla mig vad ni/du kan erbjuda Morris så tar jag kontakt med er.
Två vackra Cornish Rex damer på 1 respektive 2 år letar efter nytt boende. De är helt problemfria, vana vid hund, katt och barn och mycket trevliga i sitt temperament. (En är svartsmoke och en är chokladsköldpadda) Trevliga stamtavlor och efter friska linjer. Båda är omplaceringar som jag fött upp! De kan sättas ut på foder eller säljas, behöver inte hamna i samma hem. Båda katterna är av avels- utställningskvalite och är fertila. Men fås kastrerad till sällskapshem. Är du intresserad av avel vill jag att du ska ha ett registrerat stamnamn och ha ett seriöst intresse. Är du intresserad av att vara fodervärd så vill jag att du bor max 10 mil från Järvsö. Gå gärna in på min hemsida www.calistas.se och läs mer om mina katter. Fler bilder finns och kan skickas vid seriöst intresse! PS: Kan levereras söderut 17 maj och 3 juni. Varmt välkomna att höra av er för mer information!
Här har vi Jason, han är en amerikansk variant av cornish rex de är lite slimmare, har större öron. Han är 9 mån, hel svart. Har stamtavla och är kastrerad. Han är mycket kelig, aktiv och social katt men dessvärre funkar det inte bra med vår andra katt. Eftersom vi har haft den andra längre väljer vi att hitta ett nytt hem åt Jason. Vi vill att du som hör av dig har kattvana, skriv och berätta om dig själv och vad du kan erbjuda för hem.