Quantcast
Till salu inom: ”

crescent 610 dorado 115hk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pelle Peterson-ritade Crescent Dorado 610. Dubbla pulpetar med goda förvaringsutrymmen och gedigen planerad sittbrun för upp till 6 personer. Utrustad med: Kompass Kapell, nytt från 2010 Dyna till fören Årsmodell: 2000 Motor: Mercury 115 hk ELPTO Antal motortimmar: 238 För mer info och visning, kontakta oss på Bergström Marin - XO BOATS! Du finner oss ute på Biskopsuddens Marina, Kungliga Djurgården Biskopsvägen 7, 115 21 Stockholm PRISET ÄR UTAN BYTE, men attraktivare än dom flesta styrpulpetare som RYDS, YAMARIN, Askeladden, Bella, Micore fml. Välkommen!
Dorado är en av Crescent´s mest välbygda båtar och går fantastiskt mjukt och fint i sjön. I Dorado finns ordentliga stuvutrymmen och de bekväma stolarna och u-soffan gör resan till ett rent nöje. Med de högt uppdragna rutorna sitter man också skyddad mot väder och vind. Med ett par handgrepp kan u-soffan ändras om till solbänk eller användas för enkel övernattning. 620 BR är elegant med ett skrov som går mjukt i sjön. Båten har självlänsande durk som är elegant med sitt teaklaminat. Hydraulisk styrning, fast tank och högt kapell ingår i standardutrustningen. Väl tilltaget stuvfack i durken, 3,25m! Kontruktör: Pelle Petterson. Denna båt har används som demobåt under några veckor och är som ny. Säljes med eller utan motor. Pris utan motor. Vill ni ha pris komplett, maila för prisuppgift. Max motor 150hk, vi rekommenderar 115hk för bäst ekonomi. Finansiering kan ordnas.
Totalvikt 1400 kg Båtvikt 950 kg Har haft Crescent Dorado 610 med en 115 hk motor (190 kg) på kärran. Kärran har aldrig varit i saltvatten då jag tar upp med kran.
Jag söker just denna modell med minst 115hk 4-takt. Jag vill ha en äldre årsmodell men den äldre modellen av Dorado (610) är inte intressant.