Quantcast
Till salu inom: ”

garelli gary uno reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena! säljer nu min lilla pärla Garelli Gary Uno 30 Moppe., pågrund utav att jag aldrig åker på den. Mopeden funkar perfekt! inga problem alls med mopeden, kan vara lite slö att starta i gång om det är lite bensin i tanken, men då äre bara att fylla på med mer bensin, annars funkar den perfekt! det är en 30 Moppe, men den går i 40 Km max!.. Fakta om Mopeden. Namn: Garelli Gary UNO (Italiensk Moped) Typ utav Moped: 30 Moppe (Trampmoppe) Hur snabbt går den i?: 40 KM Hur startar jag den?: Du trampar i gång den Medföljer även en Godkänd CAN visirhjälm helt oanvänd!, på köpet och en fulltankad moped såklart! :) Mopeden finns i Norrköping/Smedby Ring elr Mejla :) Säljes
Renoveringsobjekt eller reservdels moppe. Då jag varken har kunskap eller intresse säljer jag min moped. Jag körde den för några år sedan och då fungerade den utan problem. Nu har den stått några år och startar inte, bak fälgen är trasig och jag vet inte hur det är med slangarna. Ej byte, vid seriöst intresse kan flera bilder mailas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svårstartad Honda MT5 -93. Troligtvis CDI-boxen som gör den svårstartad. Den har även för litet munstycke. Trimmad med 70cc cylinder. Lite reservdelar medföljer. Garelli Gary Uno som jag ej får igång medföljer MT5:an. Den går som ett skott om du får igång den.
Garelli Gary Uno, Rullande chassi + reservdelsmotor, ljuddämpare, förgasare, frontkåpa. Klass2 moped med kvitto. Häng på en Kinamotor o kör eller använd till reservdelar.
En låda med reservdelar till en Garelli Gary Uno. Se bild och sen ligger det kopplingar och grejor i lådan också. Maila eller smsa. Ring efter kl. 16.