Quantcast
Till salu inom: ”

crescent edge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

4 ps4 spel

Höganäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har några servade cyklar till salu Rosa Rex 28" Cykelmakarna från Halmstad Tolv växlar(Shimano Tourney) Handbroms fram och bak(Weinmann) Nya däck Originallås 900kr Damracer Crescent 28" Tolv växlar(Suntour EDGE) Handbroms fram och bak(Shimano) Nytt styrband Ljus fram och bak(Dynamo) 700kr Röd Maraton 28" Tio växlar(Sachs Huret) Handbroms fram och bak(Shimano) Ljus fram och bak(Dynamo) 700kr Ring,messa eller maila
Cykeln är i nyskick och kvitto finns. Jag har endast cyklat på den en handfull gånger innan jag märkte att den tyvärr är lite för liten för mig. Modell 27 crescent edge ETC 40. Från mitten av trampveven till Överkanten på sadelröret är det 47 cm. Jag har ju sedan sadeln högre än så som du kan se på bilden. Mellan styret och sadelröret är det 57 cm.Däcken är 26x2,1 tum. Så länge annonsen finns så finns cykeln kvar.
Säljer min cresecent för att den bara står och samlar damm nu när jag har börjat gymnasiet och inte använder den till skolan längre. fakta: singelspeed sitter på den nu aligator 203mm skiva fram Köpte ny fälj fram för att kunna sätta ditt skivan, den gamla skivan var fast nitad. BBB pedaler (har en låda med massa saker som du får med) Hör av er för med info
En begagnad cykel från Crescent som är 26 tum säljes. Den är drygt 4 år gammal, men välvårdad. Jag har använt cykeln för att ta mig till och från skolan eller till fritidsaktiviteter. Den har alltså inte använts i skogen eller för träning/tävling. Den har 24 växlar och tillbehör såsom lås, fram- och baklyse och pakethållare medföljer. Det är lättast att mejla mig då jag går i skolan och är i stallet större delen av dagarna, men det går lika bra att ringa om det känns bättre. Svarar jag inte kan du skicka ett sms så ringer jag upp så snart jag får möjlighet.
Jag har köpt en ny cykel och säljer därför min fina Crescent Edge mountainbike som jag har använt i ungefär ett år. Nypris 7000 kr, säljes nu för 3200 kr. Väldigt lätt vikt, enkel att bära. Perfekt för skog och terräng. 36 växlar. Stänkskärmen har jag själv köpt till, men den ingår i köpet utan extra kostnad. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Vänligen ring eller sms:a. Maila inte mig, jag svarar inte på mail.