Till salu inom

"crescent logic säljes"

Linköping
Igår

Crescent barncykel 24" Limi...

3 000 kr
Blocket.se
Partille
Igår

Hemmabiosystem 5.1.2 paket...

7 499 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Flakmoped

30 000 kr
Blocket.se
Butik Solna
Igår

20" Crescent Bikerz 3 vx fo...

1 970 kr
Blocket.se
Vaggeryd
Igår

Crescent barnvagn

1 200 kr
Blocket.se
Butik Öckerö
Igår

Sadel MCB / Crescent Compac...

749 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Väsby
Igår

Mercedes-Benz E 500 387Hk V...

219 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Crescent Bele 26" Fatbike s...

10 000 kr
Blocket.se
Falköping
Igår

Ca 250 begagnade cyklar

500 kr
Blocket.se
Butik Varberg
Igår

Crescent MTB RASK R50 29" 1...

16 495 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Uppsala

3-hjulig Crescent Logic sitt/liggvagn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Säljer en 3-hjulig Crescent Logic från nov -07, färg som på bilden (ej vår vagn på bilden). - 3-hjulig (dubbelt framhjul för stabilitet), framhjulet är låsbart - Justerbart handtag - 5-punktssele - Fullt liggläge - 4 positioners ryggstöd - Regnskydd & myggnät - Ställbart fotstöd - Väl tilltagen sufflett med tittlucka - Avtagbar sufflett och båge - Löstagbar förvaringsficka på suffletten - Stor och mycket rymlig lastkorg (avtagbar) - Aluminiumchassi - Punkteringsfria däck - Storlek hopfälld: 94x61x47cm Det syns att vagnen är använd men funktionsmässigt är det inga fel på den.
600 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Skaraborg

Crescent Logic Barnvagn Sittvagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Crescent Logic sittvagn i bra skick. Hjul och däck: Fjädrande dubbelhjul fram med stora luftfria gummidäck, som går fint och stabilt även på ojämnt underlag. Framhjulen går med ett enkelt handgrepp att fixera i framåtläge. Alla hjul är avtagbara. Ryggstödet har 3 lägen - sitt, halvligg och liggande. Suffletten har tittfönster uppåt och åt sidorna. Vagnen har under en korg för varor och det du vill ha med dig. Vagnen har en 5-punktssele och körhandtaget är steglöst ställbart i höjdled. En sommar/vinter-åkpåse och regn/vindskydd medföljer. Vagn och tillbehör är i fint skick.
1 300 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Västernorrlands län

Crescent Logic sittvagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Crescent Logic sittvagn i bra skick. Hjul och däck: Fjädrande dubbelhjul fram med stora luftfria gummidäck, som går fint och stabilt även på ojämnt underlag. Framhjulen går med ett enkelt handgrepp att fixera i framåtläge. Alla hjul är avtagbara. Ryggstödet har 3 lägen - sitt, halvligg och liggande. Suffletten har tittfönster uppåt och åt sidorna. Vagnen har under en korg för varor och det du vill ha med dig. Vagnen har en 5-punktssele och körhandtaget är steglöst ställbart i höjdled. 600 kr eller bud
600 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Skaraborg

Crescent Logic Barnvagn sitt/ligg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Crescent Logic Barnvagn i bra skick. Stora hjul med luftfria däck och fjädrande dubbelhjul fram, som går fint även på ojämnt underlag. Framhjulen kan med ett enkelt handgrepp fixeras i framåtläge. Alla hjul är avtagbara. Ryggstödet har 3 lägen - sitt, halvligg och liggande. Sufletten har tittfönster uppåt och åt sidorna. Vagnen har under en korg för varor och det du vill ha med dig. Vagnen har 5-punktssele och steglöst ställbart körhandtag i höjdled. En enkel sommar/vinter-åkpåse samt regn/vindskydd medföljer. Vagn och tillbehör är i fint skick.
850 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Göteborg

Crescent logic

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Tjenare! säljer nu min crescent logic efter två års trogen tjänst. Anledning till försäljningen är att nu när jag tog fram den ur förrådet så var det punka, fälgarna är wh-r 500 Shimano, ny innerslang ca 100 - 150 kr. Sen så har jag bytt sommarjobb och har i egentligen inte behov av den som jag haft tidigare. Fram och bak sitter magnet drivna cykelljus vilket ger en friktionsfri dynamo. priset går att diskutera. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj