Quantcast
Till salu inom: ”

crescent logic säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
Crescent Logic

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en 3-hjulig Crescent Logic från nov -07, färg som på bilden (ej vår vagn på bilden). - 3-hjulig (dubbelt framhjul för stabilitet), framhjulet är låsbart - Justerbart handtag - 5-punktssele - Fullt liggläge - 4 positioners ryggstöd - Regnskydd & myggnät - Ställbart fotstöd - Väl tilltagen sufflett med tittlucka - Avtagbar sufflett och båge - Löstagbar förvaringsficka på suffletten - Stor och mycket rymlig lastkorg (avtagbar) - Aluminiumchassi - Punkteringsfria däck - Storlek hopfälld: 94x61x47cm Det syns att vagnen är använd men funktionsmässigt är det inga fel på den.
Crescent Logic sittvagn i bra skick. Hjul och däck: Fjädrande dubbelhjul fram med stora luftfria gummidäck, som går fint och stabilt även på ojämnt underlag. Framhjulen går med ett enkelt handgrepp att fixera i framåtläge. Alla hjul är avtagbara. Ryggstödet har 3 lägen - sitt, halvligg och liggande. Suffletten har tittfönster uppåt och åt sidorna. Vagnen har under en korg för varor och det du vill ha med dig. Vagnen har en 5-punktssele och körhandtaget är steglöst ställbart i höjdled. En sommar/vinter-åkpåse och regn/vindskydd medföljer. Vagn och tillbehör är i fint skick.
Crescent Logic sittvagn i bra skick. Hjul och däck: Fjädrande dubbelhjul fram med stora luftfria gummidäck, som går fint och stabilt även på ojämnt underlag. Framhjulen går med ett enkelt handgrepp att fixera i framåtläge. Alla hjul är avtagbara. Ryggstödet har 3 lägen - sitt, halvligg och liggande. Suffletten har tittfönster uppåt och åt sidorna. Vagnen har under en korg för varor och det du vill ha med dig. Vagnen har en 5-punktssele och körhandtaget är steglöst ställbart i höjdled. 600 kr eller bud
Crescent Logic Barnvagn i bra skick. Stora hjul med luftfria däck och fjädrande dubbelhjul fram, som går fint även på ojämnt underlag. Framhjulen kan med ett enkelt handgrepp fixeras i framåtläge. Alla hjul är avtagbara. Ryggstödet har 3 lägen - sitt, halvligg och liggande. Sufletten har tittfönster uppåt och åt sidorna. Vagnen har under en korg för varor och det du vill ha med dig. Vagnen har 5-punktssele och steglöst ställbart körhandtag i höjdled. En enkel sommar/vinter-åkpåse samt regn/vindskydd medföljer. Vagn och tillbehör är i fint skick.
Tjenare! säljer nu min crescent logic efter två års trogen tjänst. Anledning till försäljningen är att nu när jag tog fram den ur förrådet så var det punka, fälgarna är wh-r 500 Shimano, ny innerslang ca 100 - 150 kr. Sen så har jag bytt sommarjobb och har i egentligen inte behov av den som jag haft tidigare. Fram och bak sitter magnet drivna cykelljus vilket ger en friktionsfri dynamo. priset går att diskutera. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.