Quantcast
Till salu inom: ”

crescent raket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu säljer jag raketen pga nya projekt. Moppen har en derbi motor monterad och skicket på allt är gott med fin patina. Det är inget hafs bygge och original fästen är ej förstörda så det är lätt att montera tillbaka original motor igen, fartresurser finns och blir över 80+ är inga problem. All belysning fungerar. Så vill du räta ut rynkorna i ansiktet så är det här mopeden för dig. 6500:- el hbj . Jag prutar inte då blir mopeden kvar för den äter inte bröd där den står.
Crescent 2000 Raket 1962. En härlig gammal vintagepärla som det inte finns många kvar av och som bara kommer att öka i pris med tiden. Går bra. Bytt olja motor. Nya upphängningar (gummibuffertar) framgaffel. Ny gaswire. Nytt tändstift Lyse fungerar. Sidokåpor till motor finns men är ej monterade och medföljer givetvis. Säljes i befintligt skick med lite småpyssel som t.ex. att gummimattor på fotstöd saknas. Hjälmen (störtkrukan) + glasögonen på pakethållaren är också till salu!. Dessa är nya och kostade närmare 1000:-.
säljer min mkt fina crescent raket 1962 helt i mkt fint orört orginal skick aldrig skruvad förutom nya däck bak och fram och någon har lackat om motor kåporna någon gång på tidigt 1970 tal 600 ärliga mil och en ägare som var polis chef före mig har endast stått som prydnad i mitt nostalgi rum i flera år säljes med tillhörande pack väskor som är tillverkade i falun något för den som vill ha en riktigt fin orginal veteran moped för mer info ring.
Hej Säljes moped som behöver en del jobb Mycket nya delar finns till bra hjul osv Tank finns dock med sämre lack Motor finns till vid sidan om tyvärr med fel vevaxel i men mycket delar även där lager / kolv spole brytare osv Så repobjekt med mycket delar alt objekt för den som har tid ... Första kontakt via mail ! Mvh/