Quantcast
Till salu inom

"crescent raket säljes"

Falkenberg
2 dagar

Blå Crescent

1 500 kr
ABC-Annons.se
Lomma
2 dagar

Crescent raket sport

9 000 kr
Blocket.se
Höganäs
Igår

Crescent Raketare

10 500 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Crescent raketare

7 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Mycket fin Crescent

1 000 kr
Citiboard
Karlskoga
Idag

Crescent Mtb

7 725 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Sjöbo

Crescent Raket

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Säljer min fina raket har haft den i min samling i många år ej kört med den finns lite små fix kvar för att den ska vara 100% det som behövs göras är skaffa nytt avgasrör pga det som sitter på är fult, och ny avgasrörs klammer, ny ljus koppling. Efter att den inte startats på 4 år var den lite svårstartad fick rulla i gång den vill ha 7000kr eller bästa bud maila för mer bilder
7 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Avesta

Crescent raket

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Nu säljer jag raketen pga nya projekt. Moppen har en derbi motor monterad och skicket på allt är gott med fin patina. Det är inget hafs bygge och original fästen är ej förstörda så det är lätt att montera tillbaka original motor igen, fartresurser finns och blir över 80+ är inga problem. All belysning fungerar. Så vill du räta ut rynkorna i ansiktet så är det här mopeden för dig. 6500:- el hbj . Jag prutar inte då blir mopeden kvar för den äter inte bröd där den står.
6 500 kr
Blocket.se

Crescent 2000 Raket 1962

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Crescent 2000 Raket 1962. En härlig gammal vintagepärla som det inte finns många kvar av och som bara kommer att öka i pris med tiden. Går bra. Bytt olja motor. Nya upphängningar (gummibuffertar) framgaffel. Ny gaswire. Nytt tändstift Lyse fungerar. Sidokåpor till motor finns men är ej monterade och medföljer givetvis. Säljes i befintligt skick med lite småpyssel som t.ex. att gummimattor på fotstöd saknas. Hjälmen (störtkrukan) + glasögonen på pakethållaren är också till salu!. Dessa är nya och kostade närmare 1000:-.
6 900 kr
Blocket.se

Crescent raket 1962

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
säljer min mkt fina crescent raket 1962 helt i mkt fint orört orginal skick aldrig skruvad förutom nya däck bak och fram och någon har lackat om motor kåporna någon gång på tidigt 1970 tal 600 ärliga mil och en ägare som var polis chef före mig har endast stått som prydnad i mitt nostalgi rum i flera år säljes med tillhörande pack väskor som är tillverkade i falun något för den som vill ha en riktigt fin orginal veteran moped för mer info ring.
13 500 kr
Blocket.se