Quantcast
Till salu inom: ”

cykel 24tum fotbroms säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Bra cykel

Kristianstad
Kungs cykel

Malmö

Tidigare annonser till salu

Flickcykel, 24 tum, vitmetallic Märke: Apollo, Modell: Mimmi, Årmodell: 2010 Hand och fotbroms, 3 växlar Belysning fram och bak Stänkskärmar, Pakethållare Kedjeskydd, Stöd Vi köpte den ny 2010 på Sportson. Nypris 3800:- Den är välskött men urvuxen. Sonja är idag 160 cm och då är cykeln för liten. Förra sommaren var den dock helt okej, framför allt så var det en bra cykel att lära sig cykla i trafik (då den inte är för snabb, den är liten och lätthanterlig, det är bra bromsar). Jag skulle säga att denna cykel är lagom upp till en längd av 150cm, dvs för ett barn mellan 9 och 12 år. Cykeln finns på Södermalm.
I mycket bra skick. Framlyse med integrerad dynamo. Baklyse, batteridriven. 7-vxl. Fotbroms + handbroms på framhjul. Vi har satt på en förlängningsskärm bak för att förhindra stänk på jacka när sadeln är i lägsta läget. Fast lås med 2 st nycklar. Medföljande "Din kompletta Cykelmanual". En mycket cool och snygg pojkcykel med bästa kvalitét. Nypris på Team Sportia (sonen är enda ägaren): 4 395 kr Säljes för 1 000 kr pga att han har vuxit ur den. Först till kvarn gäller! Hämtas i Gammelstad. Ring: 0920-22 96 43 eller 070-583 67 87.
Crescent midi stora 24-tummaren (540mm fålg). Cykeln har 5 växlar kapslat i nav (Torpedo Pentasport). Batteri belysning fram och bak Godkänt lås Handbroms fram Handbroms bak Fotbroms Ringklocka Racer-skärmar Heltäckande kedjeskydd Denna cykel har byggts om med tanke på kommande senare mountainbike- eller racercykel- modell för inträning av enbart handbromsning men att fotbroms finns i alla fall. Utväxling i kedja-drev är original. Styret kan bytas ut (mot tillägg) om så önskas. Cykeln finns kvar när annonsen finns. Mobiltel; 072-0020 335 Jobbmobil; 031-733 5049 Kollar sällan mailen. Priset är som på bilden 1.500 kr.
Merida Dakar 620, 20" pojkcykel med 3 vxl, dämpare fram och fotbroms. Med fin aluminiuram är denna Merida en av marknadens lättaste barncyklar. Värdegaranti: Våra cyklar håller värdet. Köper du en barncykel (upp till 24") av oss garanterar vi att betala minst hälften tillbaks vid byte till ny större cykel inom 25 månader. (gäller normalanvänd cykel). Det går bra att dela upp betalningen, enkel ansökan och info i butik. ex 12 mån à 267 kr (ev avi- och uppl- avg tillk)
Desiree 10 år har vuxit ur sin cykel. Den har 7 växlar, fotbroms och fungerande lås. Sadeln är utbytt och fin. Cykel fungerar mycket bra. Lampor har vi haft batteridrivna separat(säljes ej). Handbromsen fungerar inte. Går att montera bort vilket jag hade tänkt göra då den inte behövs. Framskärmen är av längst ner inget man tänker på. Ring Annelie eller Anders. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.