Quantcast
Till salu inom: ”

electrolux vägg dammsugare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Väggskåp

Grums
F
F

Tidigare annonser till salu

Smidig och snygg sladdlös dammsugare, Ergo Rapido, Electrolux. Smart liten dammsugare som inkluderar avtagbar handdammsugare. Laddas i en docka, som ställs på golvet eller hängs på väggen. Vi har haft den i några år som komplement till vår stora dammsugare. Säljs nu pga flytt. Den är sparsamt använd och fungerar utmärkt. Säljes inklusive skönhetsfläckar. Snabbt och smidigt pris: 150 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sladdlös dammsugare, Ergo Rapido, från Electrolux. Färg mörkgrå. Dammsugaren laddas i sin docka, som ställs på golvet eller hängs på väggen. Den har en avtagbar handdammsugare och är smidig att använda. Den är ca ett och ett halvt år gammal, sparsamt använd och fungerar felfritt, fint skick. Finns för avhämtning i centrala Eksjö. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En liten behändig dammsugare att hänga på väggen. klarar av det lilla extra "småa" att dammsuga. Längd på apparaten 55 cm Skaft 78 cm Pris 200 kr
Electrolux Ergorapido Sladdlös 2 in 1 *Bra skick *Inkl vägg/golvfäste och laddare Finns i Onsala 4mil söder om Göteborg! SVARAR EJ PÅ MAIL!
Både en golv- och handdammsugare. Den lilla handdammsugaren är infälld i skaftet och knäpps lätt loss. Laddas i golvladdningsstället (stället kan även fästas på väggen). I nyskick.