Quantcast
Till salu inom

"dansk svensk gårdshund valp säljes"

Göteborg
Igår

Chihuahua valp 13.v

ABC-Annons.se
Bengtsfors
Igår

Fin Amstaff Mix Tik Valp

6 000 kr
ABC-Annons.se
Ronneby
Idag

American bully valp

30 000 kr
ABC-Annons.se
Borås
2 dagar

Handsydd inramad danskt han...

2 000 kr
ABC-Annons.se
Nässjö
2 dagar

Schäfer valpar

14 000 kr
ABC-Annons.se
Stenungsund
2 dagar

Strävhåriga och korthåriga,...

20 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Jönköping

Dansk svensk Gårdshund SKK REG

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
En super duper kille på 17 veckor tillbaka hos uppfödaren pga ogenomtänkt köp. Valpen är pigg och framåt "nästan" helt rumsren och kan gå i koppel.älskar närhet och ligger gärna under täcket. Är efter föräldrar med känd höftledsstatus.. Är vac x2 nästa vac vid 1 års ålder.(DHPPI VET). Har stamtavla! Van vid barn ,katt och andra hundar. Korten gör honom ej rättvis:) svårt att ta bilder på nått som inte står still. ring eller maila för mer info...
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hjo

Papilllion valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej jag är en hane, som kallas Starlight Jag är 10 veckor, är blandras 90% papillion och 10% dansk /svensk gårdshund Alla mina syskon har flyttat till sina familjer, nu behöver jag hitta mitt hem. jag är en mycket glad kille, som älskar alla folk, gillar att sitta i knäet och kela. Jag och mina syskon är vana att springa i hela huset, jag tycker mycket om att vara ute, helst utan koppel. Med mig får jag massor av saker, hör av dig får du veta. Jag har fått vaccinering, är besiktigad au. blir tvättad, avmaskad mm. innan jag blir hämtad. Jag kan tinnas för 1500 kr. som ej återfås.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsborg

Dansk Svensk Gårdshund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
5 underbara valpar är leveransklara 10/1 3 tikar och 2 hannar. Valparna är mycket sociala, nyfikna och framåt precis som en valp ska vara, de är vana vid barn och katter. Har idag varit hos veterinären och blivit chippade och fått första sprutan och är även veterinärbesiktigade u.a. Gårdshunden är en pigg, alert, vänlig och lättlärd ras. Den älskar att hela tiden vara med och den tycker om att arbeta. Gårdshunden passar bra till det mesta. Kryper gärna upp under täcket om den får. Vid intresse ring Pethra: 0325-40054 0735-263542
7 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Chihuahua mix hane

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
1 helt bedårande liten korthårs hane letar nu hem . pappan är renrasiga chihuahua . pappan har stamtavla men mamman är chihuahua med dansk svensk gårdshund. Social frammåt och busig valp . som har mycket kärlek att ge . han är vid leverans vaccinerad , chippad, avmaskad och vetrinärbesiktigad . Handpenning vid bokning av valp kan göras på 1000 kronor som ej återbetalas vid ånger . levereras inte innan 8 veckor . ring gärna eller maila om ni har frågor.
5 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Chihuahua blandis tik valp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
1 helt bedårande liten korthårs tik letar nu hem . pappan är renrasiga chihuahua . pappan har stamtavla men mamman är chihuahua med dansk svensk gårdshund. Social frammåt och busig valp . som har mycket kärlek att ge . hon är vid leverans vaccinerad , chippad, avmaskad och vetrinärbesiktigad . Handpenning vid bokning av valp kan göras på 1000 kronor som ej återbetalas vid ånger . levereras inte innan 8 veckor . ring gärna eller maila om ni har frågor.
5 500 kr
Blocket.se