Allt till salu inom "dansk svensk gårdshund salu blocket"

Sortering:
Orsa
8 dagar

Jack Russel / Dansk Svensk...

10 000 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Igår

Thule Az1500 Tipp 4 meter l...

14 900 kr
Blocket.se
Hässleholm
Igår

vinylskiva lp

100 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Hatthylla

50 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Volkswagen Crafter SKÅP MR

69 000 kr
Blocket.se
Bromölla
Igår

Dansk svensk gårdshund

22 000 kr
Blocket.se
Varberg
7 dagar

Sankt bernhard tik

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Falun

Dansk svensk gårdshunds valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej vi är nu två renrasiga killar med stamtavla . vi önskar oss egna familjer som ger oss mycket kärlek och det som vi behöver . våran mamma o pappa tycker om att vara med sin familj, pappa gillar agility o spår,våran mamma hon vill sova i sängen och vara ute på gården vi blir 8veckor v28 den 16/7 då är vi avmask,vetbes,chipad,vaccinerad,man får stamtavla, mat,koppel,en snuttefilt o en helt underbar individ som blir det du gör den till. MVH Annelie
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävle

Dansk/Svensk gårdshund

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag letar ett speciell familj till min speciella valp. Han är född med en defekt tass saknar en tå och hade en lång öppning mellan ett par tår. Valpen är opererad och ser ut att vara utan några men. Han saknar också svans men rasen har stubbsvans i generna. Han är en av tre i sin kull. Valpen säljs utan stamtavla. Han säljs besiktade, avmaskade vaccinerade och registrerade i jordbruksverket. Priset kan diskuteras. Viktigt att han hamnar i en passande familj.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävle

Dansk svensk gårdshund

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Nu har Siv och Nils blivit föräldrar för första gången och det föddes en liten kille 110622, två dagar före midsommar. Vi kallar honom för Hasse. Han har en liten stukning på svanstippen. Hasse är nu sex veckor och levereras tidigast 110817. Han äter nu annan mat än mammas di. När han levereras är han vetrinärbesiktad, chipmärkt, avmaskad och har fått sina vaccinationer. Föräldrarna finns att se här och de är bägge reggade i Jordbruksvärket och reggnr finns att få vid intresse. Hasse säljs enligt SSK:s regler och inte tidigare än åtta veckor.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örkelljunga

Dansk svensk gårdshund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
En tikvalp född 27/7-2011 letar nu ett kärleksfullt hem då hon är leverans klar. Hon är mycket söt, social och trevlig. Båda föräldrarna är utställda och höftledsröntgade med fria resultat. Hon är reg. i SKK, chipmärkt, vaccinerad, besiktigad, avmaskad samt dolda fel försäkrad i 3år. För mer info gå gärna in på vår hemsida: http://www.freewebs.com/flinkagarden Flinkagårdens kennel- uppfödning av Dansk/svensk gårdshund sedan 16 år tillbaka.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävle

Dansk Svensk Gårdshund valp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Lilla Hugo född 2011-06-30, måste pga allergi hitta ett nytt hem. Hugo är mycket social och van vid både hundar och barn. Han är lättlärd och kan redan många kommandon. Hugo är köpt av Saringes Kennel i Uppsala, är registrerad och har stamtavla. Han är chipmärkt, besiktigad ua, avmaskad och vaccinerad. Hugo är lekfull och harmonisk, gillar att gosa och sover gärna i din säng. Han är nyfiken, trygg och som sagt älskar barn och andra hundar. Vi hoppas kunna hitta en familj som älskar honom lika mycket som vi gör. Tillbehör medföljer. Hör gärna av er.
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj