Quantcast
Till salu inom: ”

dansk svensk gårdshund salu blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bordslampor

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej vi är nu två renrasiga killar med stamtavla . vi önskar oss egna familjer som ger oss mycket kärlek och det som vi behöver . våran mamma o pappa tycker om att vara med sin familj, pappa gillar agility o spår,våran mamma hon vill sova i sängen och vara ute på gården vi blir 8veckor v28 den 16/7 då är vi avmask,vetbes,chipad,vaccinerad,man får stamtavla, mat,koppel,en snuttefilt o en helt underbar individ som blir det du gör den till. MVH Annelie
Jag letar ett speciell familj till min speciella valp. Han är född med en defekt tass saknar en tå och hade en lång öppning mellan ett par tår. Valpen är opererad och ser ut att vara utan några men. Han saknar också svans men rasen har stubbsvans i generna. Han är en av tre i sin kull. Valpen säljs utan stamtavla. Han säljs besiktade, avmaskade vaccinerade och registrerade i jordbruksverket. Priset kan diskuteras. Viktigt att han hamnar i en passande familj.
Nu har Siv och Nils blivit föräldrar för första gången och det föddes en liten kille 110622, två dagar före midsommar. Vi kallar honom för Hasse. Han har en liten stukning på svanstippen. Hasse är nu sex veckor och levereras tidigast 110817. Han äter nu annan mat än mammas di. När han levereras är han vetrinärbesiktad, chipmärkt, avmaskad och har fått sina vaccinationer. Föräldrarna finns att se här och de är bägge reggade i Jordbruksvärket och reggnr finns att få vid intresse. Hasse säljs enligt SSK:s regler och inte tidigare än åtta veckor.
En tikvalp född 27/7-2011 letar nu ett kärleksfullt hem då hon är leverans klar. Hon är mycket söt, social och trevlig. Båda föräldrarna är utställda och höftledsröntgade med fria resultat. Hon är reg. i SKK, chipmärkt, vaccinerad, besiktigad, avmaskad samt dolda fel försäkrad i 3år. För mer info gå gärna in på vår hemsida: http://www.freewebs.com/flinkagarden Flinkagårdens kennel- uppfödning av Dansk/svenskgårdshund sedan 16 år tillbaka.
Lilla Hugo född 2011-06-30, måste pga allergi hitta ett nytt hem. Hugo är mycket social och van vid både hundar och barn. Han är lättlärd och kan redan många kommandon. Hugo är köpt av Saringes Kennel i Uppsala, är registrerad och har stamtavla. Han är chipmärkt, besiktigad ua, avmaskad och vaccinerad. Hugo är lekfull och harmonisk, gillar att gosa och sover gärna i din säng. Han är nyfiken, trygg och som sagt älskar barn och andra hundar. Vi hoppas kunna hitta en familj som älskar honom lika mycket som vi gör. Tillbehör medföljer. Hör gärna av er.