Quantcast
Till salu inom: ”

denon skivspelare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Finnes en DENON DP-29F skivspelare, ca 1,5 år gammal, fungerar felfritt och har använts väldigt blygsamt. Enkelt och bra skivspelare med helautomatisk tonarm, dvs tryck bara på play så sköter den sig själv. Den har inbyggd skivspelarförstärkare ( RIAA-steg) så du kan använda den till vilken förstärkare som helst oavsett om den har en särskild ingång eller ej. Spelar både 33 rpm och 45 rpm (knapp) och du kan även byta mellan 17 och 30 LP skiva. Kartong och manual finns. Nypris var 1600:- säljes för endast 800:-
Riktigt bra direktdriven skivspelare från slutet av 80-talet. Helautomatisk med motorstyrd "cue" , stroboskop , nya anslutningar med RCA kontakter så du kan välja kabel själv. Sitter en frisk Shure M75MG Type 2 monterat Funktionsmässigt felfri , spelar mycket bra väl i klass med ex Denon DP-47F och Technics SL1210 och den kostade mer än dessa som ny med pris 4000:- Kosmetiskt har den dock varit med om en del med lite märken och repor på lock.
Bra, modern stereoförstärkare med alla ingångar man kan tänkas behöva. 2x45 watt. Bra tryck. Har fått utmärkta betyg av press och användare. Tycks vara specifikationsmässigt identisk med efterföljaren PMA-520AE som nu finns i butik. Sex olika inputs, inkl. phono för skivspelare. Utgångar för upp till fyra högtalare. Hörlursutgång på framsidan. Switch för Source Direct. En AC-outlet om du vill koppla in en ytterligare komponent. Inköpt på Hifi-Klubben i Stockholm för ett par tusen år 2010. Utmärkt skick. Fjärrkontroll (original) ingår (funkar även med Denons cd-spelare).