Allt till salu inom "blocket vinylspelare"

Sortering:
Dynavox Högtalarkablar 2x2m
4 dagar

Dynavox Högtalarkablar 2x2m

600 kr
Blocket.se
Vinylspelare
Nybro
5 dagar

Vinylspelare Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 20

Tidigare annonser till salu

Komplett Vinyl DJ-system

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är det dags att sälja mitt första DJ-system för att jag har uppgraderat mig. Systemet har skänkt mig mycket nöje och är lättanvänt. Allt finns med, det du behöver är en förstärkare/högtalare, en dator och musik. Det ingår: Två vinylspelare (KAM DDX1200B) En mixer (KAM K2 USB Mixer) Ett Interface av märket SPIN (Interfacet gör det möjligt att använda musiken på din dator för att mixa på vinylspelarna) Två timecode vinyl-skivor (Är nödvändigt för att kunna använda interfacet) Alla kablar som behövs. Ett par hörlurar som kom med systemet. Maila eller smsa för mer information eller fler bilder.
5 500 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Stockholms län

Denon AVR-1804 receiver/surroundförstärkare

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Mycket välljudande silverfärgad Denon AVR-1804 6.1 hemmabioreceiver. Avkodar förtjänstfullt en mängd olika ljudformat som tex Dolby Digital och DTS, men den fungerar även ypperligt som traditionell två kanals stereoförstärkare. Receivern är bland annat utrustad med en mycket bra radiodel och phonoingång (för anslutning av vinylspelare). Den har en mängd olika anslutningskontakter på baksidan och framsidan, dock ej hdmi. För övrig teknisk info, se bifogad länk. Receivern är i mycket bra, fullt fungerande skick och levereras med fjärrkontroll och manual. Den hämtas av köparen i Aspudden, Hägersten. Endast seriösa spekulanter tack! http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=3270
900 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Södermanlands län

Vintage goldstar stereo "fullsize"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Hårdrocksanläggning!! Gold Star 754 förstärkare + radio + kassettdäck. Allt i mycket fint skick!! Det är din kontakter på delarna och kablar medföljer för att koppla ihop dem, förstärkaren har uttag för två vinylspelare och har måtten BxHxD (cm) 42 x 14 x 34. Finns att ses på i centrala Eskilstuna efter mailkontakt, kan läggas undan begränsad tid men endast mot handpenning. Blir svår att skicka då sakerna väger omkring 20kg så avhämtning är att föredra. Nu prissänkt så alla har råd med Japansk kvalitetshifi, annons kvar stereo kvar!
900 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Umeå

Numark tt1600 Vinylspelare

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tjenare! Säljer nu min vinylspelare dammet den har samlat på sig! Va väldans länge sedan jag använde den och har nu bestämt mig för att sälja den! Fungerar utmärkt! Tydligen ska den fungera som Dj utrustning också men har aldrig använt den till det. Det enda jag kan tänka mig behövs göras är att byta nålen. Men den fungerar finfint ändå. Ursäkta den halvtaskiga bilden. Hade bara mobil-kamera men det duger ändå hoppas jag! Mvh Christian
500 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Västernorrlands län

Xbox 360 slim 250GB med kinect och tre spel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Xbox 360 slim med 250GB hårddisk, kinectkamera, en handkontroll och tre spel. Kinect Sports Dance Central (kinect) DJ HERO. två turntables och både dj hero 1 och dj hero 2 (NYTT aldrig uppackat) Samtliga spel är original och svenska utgåvor. Inköpt november 2010. Ytterst lite använt legat nedpackat i sin kartong största delen av tiden, kvitto finns. 2000kr kan även vara intresserad av byte mot modern vinylspelare eller hörlursförstärkare med inbyggd DAC.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj