Quantcast
Till salu inom: ”

jvc skivspelare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den största, bästa och vackraste skivspelare JVC någonsin tillverkat. Med en matchvikt på 12 kg är det också den tyngsta de gjort. Den kan köras antingen i full-auto läge med alla funktioner datorstyrda och med full-repeat om så önskas. Den kan naturligtvis även köras helt manuellt. Den elektrodynamiskt servokontrollerade tonarmen med elektronisk resonansdämpning, tracking-force och antiskating kan spela alla typer av skivor även slitna eller skadar skivor andra spelare inte klarar av. Apparaten är sjukligt pedantskött och så nära nyskick man överhuvud taget kan komma. Observera att pelarbordet på bilden i terrakottfärgad sten (vikt c:a 30 kg) ingår i priset. Även manual och broschyr ingår
Säljer nu min Peugeot 306 xs 1997. En bra liten pendlarbil som inte dricker mycket. Gick igenom besiktningen felfritt för 2 veckor sen. Säljs med 4st (2st nya) sommardäck på alufälgar och 4st dubbdäck på plåtfälgar. Förre ägaren satte in baslåda, högtalare, slutsteg, kan inget om grejorna men det är bra ljud i dom, sitter också en skivspelare i av märket JVC. Bilen har en del skönhetsfläckar bl. ett dimljusglas är sönder, en spricka i stötfångaren och ett hål i framsätet. Är inte intresserad av byte.
Jag har samlat på mig ett gäng LP skivor under åren som jag nu vill sälja. Har även en gammal JVC skivspelare från 1978. Dom skivor jag bl.a. har är mycket jass och storbandsmusik med legender som Armstrong, Basie, Ellington, Sinatra, Benny Godman, m.fl. Bladad musik från 60 till 70 också. Sammanlagt är där ca 200st skivor. JVC QL-A2 från 1978 fungerar kanon! Ring för mer Info! säljer allt för 2000kr Endast avhämtning! EJ MAIL!