Quantcast
Till salu inom: ”

orginal drevning derbi senda xtreme säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan måste nu sälja mopeden då jag börjar med mitt körkort (snabb kurs som jag behöver snabba pengar till.det är då en roxon duel 07a eu-moped går riktigt fint det är exakt samma model som en derbi senda xtreme men denna modelen har bara litte andra delar som blir mkt snyggare som kåper osv tycker att roxon är snyggare en derbisenda...!sitter en ny orginal cylinder nu som precis är inkörd. setup: ¤metrakitt thrower effekrör, låter riktigt fint! ¤21mm förgasare ¤drevning ¤polini luftfilter ¤portat insug plus litte styling se bild! ------------------------------------------------------ finns inga orginall delar bara orginall dreven! endast seriösa hör av sig tack!
Tjena, nu har de blivit dags att sälja projektet som jag har tappat orken för. Det är en Derbi senda xtreme -06, som jag plockade ner nu i somras ock lackerade ramen samt svingen, de som saknas är en mutter till lamellkorgen, och cdi boxen, likaså en grej till gasvajern. Sedan är den körbar. Det sitter ny kolv i den som är inkörd, nytt styre samt handtag, och nya bromsskruvar + luft nipplar. Trimmet som sitter på nu är överliggande Tk prorace, 15/53 i drevning, men har orginal delar som du får till. Har alla kåporna till den också. Det är en EU moppe. Ge mig ett bud ! :) vid intresse så ring eller maila går lika bra :) / Andreas P
tjena nu ska pärlan säljas pga bilkörkort. Moppen är en Derbi senda som går mycket bra i motor och växellåda. det är en 05a uttagen 06. grejjer som gjorts är Styling: Hebo handtag (svart/grå) Tnt kåpset UFO crossplatta(sitter ej monterad på bild) näst intill nytt michelin bakdäck. fatbar styre. undertail i durkplåt med utskuren hebo ikon(ej monterad) Trim: Top performance 50cc sport cylinder( nyligen påsatt) Metrakit thrower avgassystem med gianelli 2t ljuddämpare. 17.5mm förgasare plus sportfilter. Malossi membran+reeds precis monterade. Ostrypt cdi-box från metrakit. 13-53 drevning finns massa orginal delar och styling delar som inte sitter på. Servad kontinuerligt , nya hjullager,kedja mm Gått ca 1100mil Pedant skött .. kollar mailen dagligen. endast seriösa köpare.
Tjenare säljer nu min Derbi för vill pröva nått annat. Det som sitter på nu är 70cc arisal cylinder och sportluftfilter. Drevning 15/48 Det är en väldigt stark mopped som går bra, lika tyst som en orginal. Nybytt kolv och packningar som endast gått 13 mil. Kolven blev bytt bara för förebyggande syfte. Alla orginal delar finns kvar förutom cylindern. Det sitter led dioder runt framlyset och en blå hel/halv ljus lampa som lyser ett vit sken så man ser bättre i dimma. Det sitter också på blinkande ventilhattar som går igång när dom sätts i rörelse. Däcken som sitter på är allround däck som fungerar lika bra på asfalt som i terräng. Kollar mail dagligen. Byten kan vara intressanta kom med förslag. OBS: skitig på bild.
Hej! Säljer nu min derbi pga att jag inte åker på den längre. Den har i skrivande stund gått 900mil. Det som är gjort på den är: Ny orginal cylinder Ny kolv Nytt topplock Nya drev och kedja Ny bakskärm Nytt baklyse med inbyggda blinkers Nya framblinkers Nya packningar i framgaffeln + olja Den är också trimmad med: Ostrypt cdi box 13/53 drevning Urpluggat orginalrör Finns också ett trimrör liggandes som medföljer Alla orginal delar finns och följer med. BVSA