Quantcast
Till salu inom

"derbi senda xtreme orginal kåpor säljes"

Ludvika
Igår

Volvo bilstereo

150 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Archimedes S-20 orginal 193...

16 000 kr
Citiboard
Linköping
Igår

Syskonvagn Svartrosa Bugab...

6 999 kr
Citiboard
Falun
Igår

Lampa

300 kr
Citiboard
Varberg
Igår

Derbi Senda xtreme -07

17 000 kr
ABC-Annons.se
Trollhättan
Igår

Skynda dig,Louise Vution Vä...

2 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Upplands-Väsby

Derbi Senda Xtreme 05

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hejsan. Nu har min son tappat sitt intresse med sin moped, så nu står den i vägen i garaget och jag vill få bort den så fort som möjligt. Mopeden är i ett bra skick och har endast bara några repor på sidan av kåpan, och lite repor på framsidan. Styret har byts ut eftersom att mopeden välte omkull, så orginal styret kommer ej med. Annars så är allt i orginal skick. Den har gått cirka 400 mil och aldrig haft några problem. Priset kan diskuteras.
10 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Derbi Senda Xtreme SM -09

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer denna moped har inte tid pga körkort den funkat bra, den har varit avställd i garaget ett tag nu. köpte den ny så är den enda ägaren. Den har gått 500mil Styling orginal kåporna har jag lackat om med effekt lack med lila pearl, sitter ett effekt rör gianelli, sitter nytt gas handtag på den också. har fixat reg skylten så den sitter snyggare än orginal har bytt blinkers och back lampa. naturligt vis följer alla Orginal delar med
19 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Örnsköldsvik

Derbi senda xtreme -05

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Ska nu sälja moppen pågrund av annat körkort. Moppen är som sagt en derbi senda sm xtreme -05a. Mopeden har gått drygt 1200mil och har många fina år/mil framför sig. Det som är bytt på den är: Styrlagren, hjullagren, bromsbelägg, nytt bakdäck som har rullat en säsong, drev och kedia och det är ett nytt avgasrör på den också. Mopeden är helt orginal och har alldrig varit trimmad. Mopeden är stylad med ett orange kåpkitt men orginal kåporna medföljer.
12 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Uppsala

Derbi Senda Sm Xtrem -05 byte

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
En Derbi som gått låga 459 mil. * Fina däck fram och bak. * Renoverade framdämpare * Nya hjullager i bak * Ny fram kåpa * Ny bak stänka Nyservad och klar för att svinga upp den på bakslangen. OBS! Ej orginal men kan fås med pluggat rör så den går lagliga 45 km/tim. 11500:- eller högstbjudande Kan ta trasig eller defekt moped eller annat fordon i inbyte + pengar till mig.
11 500 kr
Blocket.se