Quantcast
Till salu inom: ”

derbi senda xtreme orginal kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan. Nu har min son tappat sitt intresse med sin moped, så nu står den i vägen i garaget och jag vill få bort den så fort som möjligt. Mopeden är i ett bra skick och har endast bara några repor på sidan av kåpan, och lite repor på framsidan. Styret har byts ut eftersom att mopeden välte omkull, så orginal styret kommer ej med. Annars så är allt i orginal skick. Den har gått cirka 400 mil och aldrig haft några problem. Priset kan diskuteras.
Säljer denna moped har inte tid pga körkort den funkat bra, den har varit avställd i garaget ett tag nu. köpte den ny så är den enda ägaren. Den har gått 500mil Styling orginal kåporna har jag lackat om med effekt lack med lila pearl, sitter ett effekt rör gianelli, sitter nytt gas handtag på den också. har fixat reg skylten så den sitter snyggare än orginal har bytt blinkers och back lampa. naturligt vis följer alla Orginal delar med
Hej Ska nu sälja moppen pågrund av annat körkort. Moppen är som sagt en derbi senda sm xtreme -05a. Mopeden har gått drygt 1200mil och har många fina år/mil framför sig. Det som är bytt på den är: Styrlagren, hjullagren, bromsbelägg, nytt bakdäck som har rullat en säsong, drev och kedia och det är ett nytt avgasrör på den också. Mopeden är helt orginal och har alldrig varit trimmad. Mopeden är stylad med ett orange kåpkitt men orginal kåporna medföljer.
En Derbi som gått låga 459 mil. * Fina däck fram och bak. * Renoverade framdämpare * Nya hjullager i bak * Ny fram kåpa * Ny bak stänka Nyservad och klar för att svinga upp den på bakslangen. OBS! Ej orginal men kan fås med pluggat rör så den går lagliga 45 km/tim. 11500:- eller högstbjudande Kan ta trasig eller defekt moped eller annat fordon i inbyte + pengar till mig.
Derbi Senda SM Xtreme -05 Årsmodell: 2005 Setup: Gianelli 2t rör. 53, 13 drevad. Ostrypt CDI Stylad: Vit Crossplatta fram. Rött TNT kåpsett. Svart fatbar styre. Svartlackade Broms och kopplingshandtag. Extradelar: Flera olika drev, Orginal kåpor + svarta tnt kåpor. Blått Styre. 2 olika växelpetare, röd och blå. På bild 1-3 är Mopeden som den ser ut nu, på bild 4 är den med Svart tnt kåpset. Moppen är i fint skick och det röda kåpsettet är i princip ny-skick. Den har stått i värme förråd hela vintern. ring eller mejla för mer info.