Quantcast
Till salu inom: ”

derbi senda xtreme 06 kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tja har en Derbi till salu då jag vill testa något nytt har varit väldigt nöjd med den. Den är har varit väldigt välvårdad i min ägo men finns skavanker som dock var när jag köpte den som repor och en spricka på höger bak kåpa. Den är lite smått trimmad men kan fås original om så vill. Den är trimmad men ett effekt rör större munstycke och sportluftfilter. Den går i ca 80 km/h och original ca 50-60 km/h. Byte kan vara intressant som moppe,cross mm kom med förslag. Maila,sms,ring :) Med vänlig hälsning, Jimmy BVSA!!
Mycket fin Derbi Senda xtreme säljes, det är en 06:a och har gått ungefär 1600 mil. Den går som en klocka och är servad med jämna mellanrum. Den är helt original och har aldrig varit trimmad. Jag är 3:e ägaren. Priset går att diskutera. Nyligen bytt framlykta och gasvajer. Säljer den billigt Pga två små sprickor som knappt syns i bak kåporna, det går lätt att fixa sprickorna med lite spackel och lack. Billigare vid snabb affär! För mer info tveka inte på att ringa,sms:a eller maila! Mvh Algot
tjena ska nu sälja min derbi senda xtreme 06 med en tår i ögat. den går hur bra som helst i motor, har aldrig krånglat. det jag har bytt på den är tnt kåpor, ny kedja, nya blinkers, ny str8 baklampa, nya kullager, ny olja, ny motorolja, ny koppling, ny frambroms, höjningssats, ny regplåt originalkåporna och ett extra rör medföljer. Mopeden har stått i värmegarage hela tiden startar alltid på första . hör av er om ni är intresserade, är oftast inte inne på min mail så ring eller smsa.