Quantcast
Till salu inom

"derbi senda xtreme 06 kåpor säljes"

Falköping
Idag

Derbi GP1

4 000 kr
ABC-Annons.se
Oslo
Igår

Dragspel

45 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Kristianstad
Igår

Hydraulpump til Volvo

7 200 kr
ABC-Annons.se
Butik
Igår

Top apartments 4* MADEIRA k...

1 490 kr
ABC-Annons.se
Linköping
Igår

Elektronik.amator radio mm

400 kr
ABC-Annons.se
Butik
Igår

Motor Audi A6 C6 2.4 130kw...

18 800 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
Igår

P90X - 13 DVD-Box-Set Fri F...

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Uddevalla

Derbi Senda Xtreme - 06

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej Säljer nu min moped då den inte används längre. För tillfället är det lite saker som behövs göras på den så som byta framdäck, olja samt instrumentpanelen. Lite mindre skönhetsfel på den också som några repor i kåporna. Ni når mig enklast på telefon och kan tänka mig att gå ner i pris vid snabb affär. Pris: 6000 0705 688 677
6 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Dalarnas län

Derbi senda xtreme 06

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
tjenare ska sälja moppen nu för är sugen på A-traktor, det är en derbi senda xtreme och går riktigt bra. har lagt ner ganska mycket för och bara haft den halva sommarn. bytt däck, och sen har jag dragit på ett effekt rör ( orginal medföljer) sen har jag drevat om den, och den är mycket väl servad. det sitter stylings kåpor på nu men orginal medföljer å. OBS ring för mer info, kollar aldrig mailen =) bytes mot endast a-traktor/epa.
16 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Nyköping

Derbi Senda Xtreme 06

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Tja har en Derbi till salu då jag vill testa något nytt har varit väldigt nöjd med den. Den är har varit väldigt välvårdad i min ägo men finns skavanker som dock var när jag köpte den som repor och en spricka på höger bak kåpa. Den är lite smått trimmad men kan fås original om så vill. Den är trimmad men ett effekt rör större munstycke och sportluftfilter. Den går i ca 80 km/h och original ca 50-60 km/h. Byte kan vara intressant som moppe,cross mm kom med förslag. Maila,sms,ring :) Med vänlig hälsning, Jimmy BVSA!!
7 500 kr
Blocket.se

Derbi Senda xtreme- 06 EU MOPED

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Mycket fin Derbi Senda xtreme säljes, det är en 06:a och har gått ungefär 1600 mil. Den går som en klocka och är servad med jämna mellanrum. Den är helt original och har aldrig varit trimmad. Jag är 3:e ägaren. Priset går att diskutera. Nyligen bytt framlykta och gasvajer. Säljer den billigt Pga två små sprickor som knappt syns i bak kåporna, det går lätt att fixa sprickorna med lite spackel och lack. Billigare vid snabb affär! För mer info tveka inte på att ringa,sms:a eller maila! Mvh Algot
11 000 kr
Blocket.se

Derbi senda 06

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
tjena ska nu sälja min derbi senda xtreme 06 med en tår i ögat. den går hur bra som helst i motor, har aldrig krånglat. det jag har bytt på den är tnt kåpor, ny kedja, nya blinkers, ny str8 baklampa, nya kullager, ny olja, ny motorolja, ny koppling, ny frambroms, höjningssats, ny regplåt originalkåporna och ett extra rör medföljer. Mopeden har stått i värmegarage hela tiden startar alltid på första . hör av er om ni är intresserade, är oftast inte inne på min mail så ring eller smsa.
12 900 kr
Blocket.se